5 comments for “Viikon puheenaiheet, viikko 23

 1. Paljon olen kaupunkilais nuorten elämän lähellä ollut. Koneita olen olen 30-vuotta ympärimaailmaa suunnitellut, Tänäpäivänä minulla on aikaa olla nuorten ja ihmisten kanssa olla tarinakumppani. Tarinat ovat Pohjois-Karjalaista kulttuuria, jota mielestäni pitää vaalia. Nuoret ovat kansainvälistyneet ja he haluavat säilyttää myös suomalaiset tavat ja kulttuurin. Nyt kun kevät on niin nuoret itsekseen elävät haluavat kukkien asemasta kasvattaa maustekasveja ruokiensa mausteeksi. Maustekasvit ovat ovat trendikkäitä ja jos ne markkinoidaan oikealla tavalla niin voi kasvattaja iskeä markkinarakoon.

 2. Tänään se alkaa.Kamppailu jalkapalloilun Euroopan mestaruudesta Ranskassa.Kisat kestävät kuukauden ja meilläkin näkyy TV:ssä yli 50 peliä.

  Hienoja hetkiä faneille vihreän veran shakin parissa ja malttia sekä mielenrauhaa kaikille kisaleskille 😉

 3. Yritän säilyttää mielenrauhani ja pysyä omilla viheriöilläni kaukana telkkarista kun se pyrkii varastamaan kaike muunkin aikani. Myönnän kyllä että jalkapallo tärkeimpiä harrastuksia.

  Olin mukana kun edellinen suurempi turvapaikan hakijoitten virta tuli seudulle. Yritimme järjestää heille virikkeitä huippu osaamisemme mukaan. Laitettiin tolpat ja verkko lentopallon pelaamista varten. Näytettin kuinka palloa lykitään yli verkon. Tuskin pallo oli ehtinyt pudota maahan kun nopeimmat lapset alkoivat sitä potkia. Saimme keriä pois joutavan verkkomme. Vaikka lapsi osaa nipin napin seisoa niin hän osaa jo potkaista palloa.

 4. Erkki Lintunen on tuonut silloin tällöin täällä Värtsin palstoilla esille Lemin ja sen erikoisuudet särän, punaisen perunan ja neliäänisen virsilaulun. Näistä kaikista puhutaan Radio Suomen ohjelmassa Kylillä, jossa tänään oli vuorossa Lemi. Ohjelma on kuunneltavissa Yle Areenasta toistaiseksi.

  http://areena.yle.fi/1-3444521#autoplay=true

 5. Edelliseen kommenttiini viitaten… Suvivirsi kuulosti tosi hienolta neliäänisesti laulettuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *