Kokouskutsu, Värtsilän Kotiseutuyhdistys Ry:n vuosikokous

Värtsilän Kotiseutuyhdistys Ry:n vuosikokous pidetään torstaina 19.5.2016 klo 18.00 Kylätalolla.

Käsitellään sääntömääräiset asiat ja keskustellaan kotiseututyöstä Värtsilässä.
Kahvitarjoilu!

Tervetuloa kaikki Värtsilästä kiinnostuneet!

3 comments for “Kokouskutsu, Värtsilän Kotiseutuyhdistys Ry:n vuosikokous

 1. Täydennystä kokouskutsuun: Kotiseutyhdistys on kerännyt avustusta seurakunnalle kirkon ulkomaalausta varten. Seurakunta on ryhtynyt toimenpiteisiin. Nyt on Myllymuseon vuoro.

  Yhdistys on anonut Jetinalta avustusta. Toivottavasti saadaan. Myllymuseon esineistö ja myllyn koneisto ovat säilyttämisen ja vaalimisen arvoisia. Myös rakennuksen kunto kaipaa kohennusta. Se on sinänsä merkittävä kiinteistö Värtsilän historiassa, ja kuuluu yhtenä osana Arppen pihaan.

  Tervetuloa runsaslukuisasti kotiseutua vaalimaan!

 2. Edelliseen tekstiin viitaten, tiedustelen: Mitkä ovat ne toimenpiteet, joihin E. Lintunen viittaa?
  On kuitenkin positiivinen uutinen, että / kun / jos Tohmajärven seurakunta on vihdoinkin ryhtynyt konkreettisiin tomenpiteisiin Värtsilän kirkon kunnostuksen suhteen. Kotiseutuyhdistys on tehnyt monin eri tavoin omalta osaltaan suuren työn kerätessään pohjakassaa esim. Värtsilän kirkon ulkomaalaukseen. Luulisi ja toivoisi, että vihdoin todella olisi Värtsilänkin kirkon vuoro saada apuja seurakunnalta.

 3. Sinikka Kaskiselle: – Kiitos, että olet kiinnostunut Värtsilän kirkon kohtalosta! Olisipa kaltaisiasi enemmänkin! – Seurakunta on aloittanut kirkon kunnostamistoimet. Se on hyvä asia Kotiseutuyhdistyksen aktiivisuuden jatkona. Lahjavarat osoitetaan tähän työhön ja niitä voi edelleen kartuttaa.

  Mutta nyt on Kotiseutuyhdistyksen toiminnassa uusi painopiste: Myllymuseon kunnostus. Jetinalta on saatu avustusta, joka ei kuitenkaan riitä koko projektin toteuttamiseen. Töitä siirtyy myös ensi vuoteen. Tänä kesänä tehdään merkittäviä korjauksia, mihin tarvitaan myös talkoolaisia. Ihan lähipäivinä kutsutaan aktivisteja siivoustöihin. Laitetaan museo kuntoon jo Värtsiläpäiviä varten. Mukaan ämpäri ja rätti. Tehtävä ei ole vaikea, vaan kaikille tuttu jo kakara-ajoilta asti. Siis kaikki äidin auttajat Värtsilän Myllymuseota kunnostamaan!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *