Niiralan rajanylityspaikalla rattijuopumusepäily

Pohjois-Karjalan rajavartioston tiedote 4.4.2016

Niiralan rajanylityspaikalla Tohmajärvellä paljastui sunnuntaina 3.4.2016 epäilty rattijuopumustapaus. Suomalainen 38-vuotias mieshenkilö saapui Venäjältä maahantulotarkastukseen kuljettamallaan henkilöautolla. Henkilö puhallutettiin rajavartiomiehen toimesta rajatarkastuksen yhteydessä. Tuloksen perusteella henkilö määrättiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka antoi tulokseksi 0,22 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tulos vastaa 0,5 promillea.

Henkilö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Pohjois-Karjalan rajavartiosto suorittaa tapauksen esitutkinnan.

Lisätietoja antaa kapteeni Juha Vuorjoki, puh. 0295 423 000.

2 comments for “Niiralan rajanylityspaikalla rattijuopumusepäily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *