Rattijuopumus Niiralassa

Rajavartiolaitoksen tiedote 01.02.2016

Sunnuntaina 31.1.2016 jäi kiinni Niiralan kansainvälisellä rajanylityspaikalla Suomen kansalainen, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. 35 -vuotias tohmajärveläinen mieshenkilö oli tulossa Venäjältä Suomeen henkilöautollaan. Hän puhalsi rajavartioston suorittamassa tarkkuusalkometrikokeessa tuloksen 0,22 mg alkoholia litrassa hengitysilmaa, joka vastaa lukemaa 0,5 promillea. Pohjois-Karjalan rajavartiosto on suorittanut asiassa esitutkinnan ja asia lähetetään syyttäjälle syyteharkintaan. Henkilö on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Lisätietoja antaa tutkinnanjohtaja, yliluutnantti Juha Vuorjoki, puh. 0295 423 000.

3 comments for “Rattijuopumus Niiralassa

  1. Eiköhän rattijuopot vähenisi, kun uutiseen lisättäisi kuva.

  2. Ja minkälaatuista lisätietoa tutkinnanjohtajalta olisi saatavissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *