6 comments for “Viikon sää, viikko 2

 1. Hemppa Turunen
  11.1.2016 at 23:23

  Sääennuste ilmeisesti Ilmatieteen sivustosta. Sikäli huomioitavaa, että sitä pitäisi päivittää useammankerran päivässä, että lähituntienkin lukemat pysyisi ajantasalla.
  Niille jotka haluavat pitkän tähtäimen tulevaisuutta seurata voisi olla hyvä ko sivun eroopan sääkartta.
  Talven säätä voisi jokainen ennustaa osapuilleen, kun seuraa Uralin ja Siperian ja Atlantin merkintöjä (M ja K) laajenevia ja liikesuunta huomioiden.

 2. Mikko
  12.1.2016 at 8:12

  Kyllä sääennuste on Ilmatieteenlaitoksen. Ennusteet päivittyy monta kertaa päivässä. Kannattaa tutustua paremmin, linkki kyseiselle sivulle. Sieltä voi valita minkä paikkakunnan haluaa.

  http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/Joensuu

 3. Esko Tarvainen
  8.1.2019 at 18:37

  Sattumat voi kohdata. Noin kymmenen vuotta sitten tein tyttärelleni remonttia asunnossa Helsingin Oulunkylässä. Päivän päätteeksi menin lähimpään olutkuppilaan pölyt suustani huuhtomaan. Istuin tuoppini kanssa pöytään. Tuli nuorimies ja kysyi minulta voiko istua seuraan. Tarinat eteni leppoisasti. Jossakin vaiheessa kyseltiin ” mistä ollaan kotoisin ja mitä tehdään töiksemme. Hän sanoi ammatin: olen ilmatieteen laitoksen ammattilainen ja syntynyt Saarivaarassa Ilmari Karppanen poikana. Tunsin nuorena Ilmarin ja monta tarinaa kerrottiin.

 4. Esko Tarvainen
  8.1.2019 at 19:10

  Tarinoidaan ja kerrotaan omat jutut. Tarinoita tämä maa tarvitsee. Ollaan aktiivisia ja omia juttujamme tehdään. Nopeat ei saa syödä hitaita!

 5. alpoaatos
  8.1.2019 at 19:56

  Säätä ei voi ennustaa

 6. Esko Tarvainen
  10.1.2019 at 18:58

  Ikäni olen kalastellut eikä niillä saaleilla voi kehua. Mutta tämä tapahtui minulle. Viikko kun taakse aikajanalla menemme. Ensikertaa tänä talvena Saimaan jäällä koin yllätyksen, joka poraamastani reijästä putkahti. Ensin pieniä ahvenia “kukkokaloja” ja sitten paisto ahvenia. Sama porattu reikä antoi 30 ahventa. Nöyränä aina kalaan kannattaa mennä. Vanha kalevalainen ‘hokema” kalaan lähtiessä: Anna Antti ahvenia Pekka pieniä kaloja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *