Henkilöstövaihdoksia Pohjois-Karjalan rajavartiostossa 1.1.2016

Pohjois-Karjalan rajavartioston tiedote 28.12.2015

Tiainen Aarne maj2Henkilöstötoimiston päällikkö vaihtuu

Pohjois-Karjalan rajavartioston esikunnassa henkilöstötoimiston päällikkönä aloittaa 1.1.2016 lukien majuri Aarne Tiainen. Hän on toiminut aiemmissa tehtävissään rajatoimiston päällikkönä, rajavartioston valmiusupseerina sekä eri tehtävissä rajajääkärikomppaniassa ja silloisella Lieksan rajavartioalueella. Nykyinen toimistopäällikkö majuri Arto Näsänen siirtyy reserviin 1.1.2016 lukien.

 

 

Tiittanen_Tommi2Rajatoimiston päällikkö vaihtuu

Pohjois-Karjalan rajavartioston esikunnassa rajatoimiston päällikkönä aloittaa 1.1.2016 lukien majuri Tommi Tiittanen. Hän työskenteli edellisessä tehtävässään Raja- ja merivartiokoululla. Nykyinen toimistopäällikkö majuri Juha Karhiaho siirtyy reserviin 1.1.2016 lukien.

 

 

 

 

Räty Markku2Tohmajärven rajavartioaseman päällikkö vaihtuu

Tohmajärven rajavartioaseman päällikkönä aloittaa kapteeni Markku Räty 1.1.2016 lukien. Räty on toiminut aikaisemmin mm. rajajääkärikomppaniassa, useissa operatiivisissa tehtävissä ja viimeisimpänä teknillisen toimiston päällikkönä. Nykyinen vartiopäällikkö kapteeni Arvi Pulkkinen siirtyy reserviin 1.1.2016 lukien.

 

 

 

 

Poutiainen Timo2Rajajääkärikomppanian päällikkö vaihtuu

Rajajääkärikomppanian päällikkönä aloittaa kapteeni Timo Poutiainen 1.1.2016 lukien. Hän toimi aikaisemmin komppanian varapäällikön tehtävässä. Nykyinen rajajääkärikomppanian päällikkö kapteeni Janne Laukkanen siirtyy rajavartioston esikuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *