Kinkkukävely

joulukinkku1_variHei! Joulu se lähestyy kovaa vauhtia, ja on aika kävellä taas kinkkukävely.
Kävely on 13.12.2015 klo.12.00 Kylätalolla.

Liisa Martiskainen paistaa meille maistelupiirakat ja minä yritän paistaa kinkun, jotta saadaan vähän erilaisuutta kävelytapahtumaan ja samalla joulun esimakua. Minulla on Kiteen Närsäkkälästä sinappia ja konjakki/karpalo hilloa maistiaisiksi, kinkun päälle,suun kostukkeeksi on lämmin mehu. Osanottomaksu on 5€/henkilö ja perhe 4henkeä/15€. Arvomme kolme kinkkua kävelyn lopuksi.värtsilän kisa logo

Tervetuloa!!!!

Värtsilän Kisa

Mirja Kinnunen

4 comments for “Kinkkukävely

  1. Kaikkihan muistaa Sunnunatisen 13.12 klo 12 kylätalolta starttaavan KINKKUKÄVELYN!
    Kaikki vain mukaan kinkkuja kävelyttämään, tai vaikka vain katsomaan kuinka kinkkuja pitää vähintään kerran vuodessa kävellyttää. palkintoinakin on kuuleman mukaan hyvin kävelytettyjä kinkkuja.

  2. Olisi hyvä järjestää sellainen KINKKUKÄVELY täälläkin,Hesassa,vaikka täällä onkin kaikenlaisia ns.kissanristiäisiä.

  3. Entäs joutsenkävely? Oletko,Lissu,käynyt vahtimassa meidän joutsenia? Ovatko ne kunnossa myrskyjen jälkeen? Ruokkiiko Pena niitä? En ole koskaan nähnyt Penaa. Käykö hän aamupäivällä…? Olen löytänyt pesän läheisyydessä myrskyjen jälkeen joutsenen munan,jossa on rako/hiushalkeama,muuten kokonainen. Haisee hirveästi. Laitoin sen parvekkeelle ämpäriin,jossa on vettä,mutta se ei pysyy kokonaan vedessä,kun terävämpi puoli vain,jossa on kuollut poikanen. Kysy,Lissu,Penalta,miten se muna saa avata,ettei rikkoutuisi. Mulla ei ole poraa. Haluan sen munakuoren pitää muistona,niin kuin Pena rakensi mausoleumin munalle. Kiitos,Lissu,että vastat.

  4. Tamsu, joutsenet voivat hyvin. Näin ne viimeksi nyt sunnuntaina kahden jälkeen Tiiliruukinlahden rannalla. Pena oli niitä syöttämässä, oli ollut myös aamulla yhdeksältä – eli käy kaksi kertaa joka päivä.

    Minä Sinuna hautaisin tuon joutsenen munan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *