Värtsin uusi toimittaja

Minä

Olen Sauli Lindfors, uusi Värtsi verkkolehden toimittaja, olen syntynyt Helsingissä ja viettänyt lapsuuteni Tuusulassa Reininkulman kylässä, olen asunut useassa paikassa ympäri Suomea ja vähän Venäjälläkin. Täällä Pohjois-Karjalassa olen asunut 2000-luvun alusta lähtien ensin Hammaslahdessa ja nyt reilu kymmenen vuotta täällä Värtsilässä.

Minulla on vaimo ja kaksi jo aikuista lasta, ja kolme lasten lasta.

Jokelan mökki pieni

Lapsuuden koti Tuusulassa Reininkulman kylässä

Koulutus

Joitain koulujakin olen käynyt kansalaiskoulun lisäksi, olen käynyt metalli-alan ammattikoulun, kauppaopiston ja noin 100 opintoviikkoa informaatiotekniikkaa Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa.

Työkokemusta on monenlaisista töistä, metallialalta noin 12 vuotta, ja atk-tukinhenkilönä noin viisi vuotta ja 90-luvulla toimin muutaman vuoden yrittäjänä, tein vientikauppaa Venäjälle Murmanskin alueella.

Pertun koulu pieni

Pertun koulu täällä kävin kansalaiskoulun 8 luokkaa

Harrastukset

Itseäni kiinnostaa erityisesti luonto ja siihen liittyen harrastuksiani ovatkin kalastus, metsästys ja valokuvaus

Työ Pitäjäyhdistyksellä

Viimeiset kuukaudet toukokuusta lähtien olen ollut töissä tukityöllistettynä Värtsilän pitäjäydistyksellä, ja nyt minua pyydettiin toimittajaksi Värtsi verkkolehteen. Suostuin ilman muuta , työ vaikuttaa haasteelliselta ja mielenkiintoiselta.

Jokelan osuuskauppa pieni

Ensimmäinen työpaikkani Jokelan osuuskauppa täällä olin kesätöissä 15 vuotiaana

Nyt olen vasta aloitellut tätä työtä, mitään suuria muutoksia ei nyt ainakaan heti tule mieleen, joita verkkolehden linjan suhteen pitäisi tehdä. Juttuja tehdään ilman muuta lehteen mahdollisuuksien mukaan kaikista tapahtumista. Ja ilmoitellaan tulevista tapahtumista.

Lukijoiden tekemät jutut ovat edelleen enemmän kuin tervetulleita ja ihan hyvin niitä on tullutkin ja suunnilleen kaikki julkaistaan, ainakaan vielä ei ole tullut yhtään juttua. Jota ei olisi voinut julkaista.

Juttuja ja ehdotuksia voi lähettää s-postiin: verkkovartsi@gmail.com

Kerron mielelläni itsestäni myös lisää joten kysykää jos tulee mieleen jotain jota haluatte tietää, vastailen sitten oman harkintani mukaan. Olen melko paksunahkainen, joten kritiikki on myös tervetullutta, sillä muutenhan mikään ei kehity jos jos asioista ei ole mitään mielipidettä.

Sauli Lindfors

7 comments for “Värtsin uusi toimittaja

 1. Kiitos esittelystä Sauli Lindfors.

  Mainitset kiinnostuksesi kohteeksi luonnon ja että harrastat valokuvausta. Toivon, että Värtsilän tapahtumien lisäksi kerrot kuvin ja sanoin myös Värtsilän luonnosta.

 2. E – kauppahan se nykyinen Nurkkalakin oli aikoinaan. Tervetuloa Sauli

 3. Sauli tutut paikat asuin myös Jokelassa vuodet 1978- 91.
  Lapsi kävi myös Pertun koulua ja Emäntä jokelan päiväkodin johtajana.
  Tere tulemas joukkoon !

 4. Kiitokset esittelyst’! Elämäkerrat kiinnostavat aina.

 5. Eräs biisi on murheellisten laulujen maa, mutta tässä kotisuomessa on enemmän iloisia lauluja ja tarinoita. Paljon olen kuullut tarinoita ja niissä on pääasiassa iloinen sävel. Tarinoissa on viihdettä ja selviytymistarinoita sekä oppeja onkeenottajille hyödyksi oikopolut löytämään. Pajattajat ovat poissa myös ne laulavatmummot, jotka kylässä käydessään karjalaiset laulut ilmaisivat omalla persoonallisella tyylillään. Unhoon on jäänyt myös kylässäkäynti yhteenkuuluvuuden kulmakivi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *