Kaksi nuorta miestä menehtyi ulosajossa Tohmajärvellä

tohmajärven ulosajo kuva koti-karjala

Kuva: Koti-Karjala lehti

Tohmajärven Kirkkotiellä tapahtuneessa kuolonkolarissa menehtyivät tapahtumapaikalle tohmajärveläiset -91 ja – 94 syntyneet miehet. Vakavasti loukkaantunut -88 syntynyt tohmajärveläinen mies on hoidossa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Henkilöauto oli ajanut Kirkkotietä etelän suuntaan ja törmännyt Kirkkotien loppupäässä tien vasemmalla puolella olevaan puuhun. Törmäyksen voimasta auto hajosi kolmeen osaan. Kirkkotiellä on 30 km/h rajoitus.

Poliisi tutkii tapahtunutta onnettomuutta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Onnettomuudesta tuli ilmoitus hätäkeskukseen la klo 01.10. Ohikulkeneet autoilijat tekivät havainnon tapahtumasta.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa ja pyytää mahdollisia havaintoja harmaan Volkswagen Passatin liikkeistä Tohmajärveltä ja lähialueilta perjantai-illan ja lauantain alkuyön ajalta. Havainnot voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0295 415 320 tai 0295 415 232.

Lähde: Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa

7 comments for “Kaksi nuorta miestä menehtyi ulosajossa Tohmajärvellä

  1. Osanotto omaisille. Ikäviä nämä nuorten miesten kuolemat. Turhia. Riskit tiedetään.. miksi kokeillaan ja otetaan riskejä maantiellä. Olen sanaton.

  2. Mikko Lappalaiselta tuli tekstiviesti edelleen jaettavaksi, että Tohmajärven kirkko on auki tänään klo 18 alkaen hiljentymistä varten. Srk:n nuorisotiimi on paikalla.

  3. Koskaan ei tiedä, onko aikaa paljon vai vähän.
    Yhtäkkiä vain huomaa, se päättyi tähän.

  4. Mekin saimme tuon tekstiviestin ja kävimme kirkossa. Kun astui hämärään kirkkoon, jossa oli kynttilävalaistus, ja kuuli ihan hiljaista musiikkia jostakin, tuntui kuin olisi päässyt turvalliseen syliin. Hyvä siellä oli istua hetkinen ja muistaa noita kolmea nuorta miestä ja heidän surevia omaisiaan. Oli lohdullista vaihtaa myös muutama sana paikalla olevien seurakunnan työntekijöiden kanssa.

  5. . Miksi? Mikä saa etenkin nuoret miehet ajamaan henkensä kaupalla? Onko heillä paha olla tässä yhteiskunnassa? Ovatko he näköalattomia? Helppoa ei nykynuorilla ole, sen myönnän.

  6. Aikamme turnajaisia. Auto ratsuna, pullo peitsenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *