Voittoisia säveliä

Idolsit kalpenivat, kun Värtsilän kasvatti, Niiralassa työskentelevä rajavartija Tomi Kallio paljasti yleisölle salaisen musikaalisen puolensa.

Erämessujen tunnuskappaleen laulajaa metsästettiin alkukesällä pidetyissä osakilpailuissa ympäri Pohjois-Karjalaa. Voittajat kutsuttiin loppukilpailuun Kolin Erämessuille viikkoa ennen juhannusta.

Tunnelmallinen laulukappale Erämaan Kosketus kuulosti upealta Kallion Tomin laulamana. Kappaleen tekijä,  One Man Band Renne Karppinen säesti laulajia. Tuomareina olivat paikalla muusikko Mikko Alatalo, Mikko Löppönen ja tietenkin Renne itse.

Tomi kertoi omista ajatuksistaan voiton jälkeen Värtsi-lehdelle:

– Yllättyin voitosta. Paikalla oli todella hyviä laulajia, en ollut yhtään varma omasta sijoituksestani. Olihan se tyystin erilaista laulaa esiintymislavalla yleisölle, kuin omaksi ilokseen karaokessa. Hiukan jännitti muistanko varmasti kappaleen sanat. Tuntui ihan epätodelliselta, kun yleisöä alkoi kerääntyä ohjelmalavan eteen kuuntelemaan esitystä!

Voitto toi Tomille levytyssopimuksen Erämaan Kosketus -tunnuskappaleesta. Studioon lähdetään Karppisen Rennen kanssa syksymmällä.

– Avoimin mielin lähden levyttämään. Kesän aikana ehtii harjoitella rauhassa ja panostamaan esimerkiksi laulun puhtauteen, Tomi pohtii.

Laulukilpailun voitto oli mukava avaus kesälle. Värtsilässä odotetaan kannustaen, mitä syksyn sävelet tuovat tullessaan? Erämaan Kosketus -singleä kannattaa painattaa varmuuden vuoksi ainakin Värtsilän postilaatikkojen verran!

Tomi ja Renne ohjelmalavalla Kolin Erämessuilla.

2 comments for “Voittoisia säveliä

  1. Messuisäntä Renne soittelikin tänään, niin Tomin kuin Rennen loppukesän kiireet ovat siis ohi ja Rennen mukaan Tomi on studiossa 5.10. levyttäen ”Erämaan Kosketus” kappaleen. Levynjulkistamispaikka on vielä avoin mutta siitä tiedotetaan heti kun paikka vahvistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *