Värtsin sisällöstä

Etusivulla näkyy kuusi tuoreinta kirjoitusta, viimeinen päällimmäisenä. Klikkaamalla otsikkoa tai Lue lisää -painiketta lukija pääsee suoraan asianomaiseen juttuun.

Värtsissä on viisi erilaista palstaa. Ajan patinaa on tarkoitettu lähinnä historia-aineistolle. Ajankohtaista -palstalta löytyvät toimituksen mielipidekirjoitukset ja artikkelit.

Lukijalla on mahdollisuus lähettää omia kirjoituksiaan Lukijoita -palstalle sähköpostilla. Osoite näkyy yhteystiedoissa. Jokaista juttua voi kommentoida kirjoittamalla perässä olevaan kommenttilaatikkoon. Toivomme näin syntyvän keskustelua asioista.

Värtsilän vahvuuksia on luonto. Sitä koskeva aineisto keskitetään Luonnollista -otsakkeen alle. Paikallista -palstalla ilmestyvät mm. paikalliset uutiset, haastattelut, selostukset ja esittelyt, joita toimitus tekee.

Värtsi on ei-kaupallinen julkaisu, jota pyritään tekemään journalistisin periaattein. Poliittisesti verkkolehti on sitoutumaton. Se toimii itsenäisesti ilman varsinaista taustayhteisöä. Yhteistyötä toivomme kaikkien kanssa.

Pyrimme välttämään päällekkäisyyttä Värtsilän pitäjäyhdistyksen nettisivujen kanssa. Esimerkiksi ilmoitukset tapahtumista voi entiseen tapaan suunnata yhdistyksen sivuille.

3 comments for “Värtsin sisällöstä

 1. Verkkolehti Värtsiin eli varsti.net on ilmestynyt muutamia paskiaisia. Kiitos sananvapautta vaalivan isänmaan! Mutta olisi kyllä vapaata aluetta riehua muuallakin, vaikkapa esimerkiksi Miljoonakallion rinteellä. Sinne vaan hihkumaan niitä mielipiteitä!

  Värtsilän laakso – Arppen pihoineen ja kirkkoineen – saakot arvostuksemme. Rakennetaan värtsilähengessä -perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Osana Tohmajärven kuntaa, rajan pinnassa, tarkkailleen mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

  Muistakaa, ettei täältä ole kohtuuttoman pitkä matka lääkäriin ja apteekkiin. Hyvä täällä on elää. Bensakin on halpaa startata kaupoille. Ysikakkonen alle puoli euroa!

  Mutta jotain tarttis tehrä, jotta värtsiläisyys antaisi viriliä meininkiä tänne Tohmajärven itäreunalle!

  Minua askarruttaa pari kysymystä. Ensinnäkin, kuinka monet täällä nyt vielä asuvat lukevat Värtsiä? Toiseksi, kuinka moni täällä nyt vielä asuva kirjoittaa Värtsiin?

  Pelkäänpä, että vallitsee aikamoinen passiivisuus. Surullista! Ei meitä kukaan oikeastaan tyhjennä. Me itse olemme tyhjentymässä. Vai olenko väärässä????

 2. Vielä muutama turistin huomio. Ei näkynyt Värtsilän raitilla mainoksia veneistä eikä kanooteista, ei ollut kauppaa eikä kioskia.

  Hotelli Joessa oli kellolla ohjattu kiuas mutta Vantaan asuntomessuille menin autolla jossa ei ollut kuljettajaa.
  Messualueen reunassa oli suomen suurin puukerrostalo, sinne mahtuisi kaiketi kaikki Värtsilän vakituiset asukkaat asumaan. Ja ympärille tulee 30000 asukkaan kaupunki.

  Helsinki kaavoittaa Malmin lentokentälle 25000 asukkaan kodit.

  Panee miettimän mistä tänne etelään ne asukkaat saadaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *