7 comments for “Sana on vapaa – 24/2024

 1. Tohmajärvellä keskusta sai 35% äänistä mistä helkatista täällä riittää niin paljon ökyrikkaita joilla on varaa äänestää keskustaa

 2. Voipi olla niin Sauli, että nukkuvien puoluetta saa syyttää Keskustan menestyksestä Tohmajärvellä. Säälittävää oli tuo 42,5 prosentin äänestysaktiivisuus koko Suomessa.

 3. Tohmajärven kunta pohjois-karjalassa säästää ja perusti yllättäin markkinoinnin ja viestinnän kordinaattorin viran.

 4. No sehän päätös lienee suoraan kansalaiskyselyn tulosta. Varmaankin kansa kannattaa hallinnon ylläpitämistä turhien palvelujen kustannuksella…

  Kuntamarkkinoinnissa pätee samat säännöt kuin tilintarkastuksessa: tehokas markkinahenkilö saa vaatimattomammankin tarjonnan näyttämään oivalliselta. Niin ikään ammattitaitoinen numeroekspertti saa konkurssikypsän puulaakin näyttämään peräti voitolliselta.

 5. Tämä markkinointi/viestintä ihminen on Kunnallistalon, vai mikä talo se on..äiti. Hienohan siitä talosta on tullutkin. Vaikkakin terassi joka sinne valmistuu ei kyllä sovi yhtään talon tyyliin, eikä talon historiaan. Historian vaalimistahan piti kunnostuksessa erityisesti vaalia.

 6. Onhan siinä äiteellä vielä synnyttämistä, ennen kuin talon sisuskin on kunnossa. Vai aiotaanko talo jättää Potemkinin kulissiksi.

  Kuori on toki siisti – kuvasimme sitä eilen ulkopaikkakuntalaisten iloksi. Lähes objektiivinen ystäväni kuvasi keskustan ilmettä ”puhdistuneeksi”, mikä on varmasti paikkansapitävä lausunto.

  Moni kakku päältä kaunis…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *