Keltaisen talon tukitapahtuma su 24.3.2024 klo 13 Wärtsilä-salissa

KELTAISEN TALON PORTAILLA. Keltaisen talon tukitapahtuma

Sunnuntai 24.3.2024 klo 13. Wärtsilä-Sali, (Kirkkotie 10 a, 82600 Tohmajärvi)

Mukana mm:

Kutsun kylämuusikot.
Mira Makkonen, Jarkko Makkonen, Tuomo Makkonen, Saila Miinalainen, Saila Kinnunen ja Anne-Maarit Hyttinen

Kanteleyhtye Soittu.
Saila Miinalainen ja Saila Kinnunen

Kuisma Lipponen

Maiju Lassila -teatteri.
Tiina Tomperi (Pamela Kehkonen), Reijo Paasirova (Asemapäällikkö Viirimäki), Pekka Palander (Aarne Himanen), Johanna Immonen, Teemu Jaatinen, Helmi Jumppanen, Mimmi Jumppanen, Eetu Karvinen ja Anne-Maarit Hyttinen

DJ Silver- Äänentoisto ja valot

Luvassa runsaasti ohjelmaa: musiikkia, teatteria ja tarinoita Keltaisesta talosta. Väliajalla kahvit ja herkut omakustanteisesti.

Vapaaehtoinen pääsymaksu lahjoitetaan lyhentämättömänä Keltaisen talon kehittämisen hyväksi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

8 comments for “Keltaisen talon tukitapahtuma su 24.3.2024 klo 13 Wärtsilä-salissa

  1. Milloinkas sen Kunnallistalon nimi on muuttunut Keltaiseksi taloksi, onko siitä ollut joskus joku päätös isommissa piireissä? Kehittämispäälliköllä tuntui olevan selvät sävelet miten sisätilat kunnostetaan, päätetäänkö sekin pienissä… ” yhden henkilön” piirissä🤔

  2. Putinilta voisi tilata ohjusiskun vai saisko ukrainalaisilta droonin niin päästäisiin eroon tuosta lahtarien talosta

  3. Onneksi punaiset tai ns punikit eivät voittaneet! Riippumatta ketkä ko taloa tai muita taloja käyttäneet kokoontumispaikkana tms.
    Kyllä ne punaisetkin osasi ja osaavat vieläkin ns ”lahdata”.Sinne vain tervemenoa!

    Suomi ed itsenäinen maa!

  4. Mutta tuo nimi, Keltainen talo. Kun Kehittämispäällikkö puolustaa talon korjausta sen vanhalla historialla, niin miksi piti nimi muuttaa uudeksi. Vai oliko talon nimi jo 1800luvun puolella ”Keltainen talo” ?

  5. Puhun vain omasta muistista. Talon nimi nykyisellä paikallaan oli ensimmäiseksi Suojeluskunnantalo.

  6. Keltainen Talo tulee puhtaasti tohmajärveläisen Simo Kolehmaisen tekemästä ”Keltainen Talo” – sävellyksestä. Kappale on tehty ko. talolle. Siksi tapahtuman nimi on Keltaisen talon portailla. Kappale löytyy Youtubesta ko. nimellä.
    Kukaan, en ainakaan minä, ole päättänyt talolle uutta enkä vanhaa nimeä, mistä tämä tieto on peräisin?
    Talo on ollut aikojen saatossa historiatietojen mukaan Edistysseuraintalo, Suojeluskuntatalo, Kunnallistalo ja Simo Kolehmaisen laulua mukaillen myös Keltainen Talo. 1800-luvulla taloa ei vielä ole ollut olemassakaan. Nämä kaikki nimet sekä hiukan historiaakin tulevat esiin 24.3. tapahtumassa.

    Tervetuloa kuuntelemaan faktatietoa paikan päälle!

  7. Minoon kuullu että Kunnallistalooa on kutsuttu Keltaaseks talooks jo jonki aikkaa, vuoren tahi kaharen vuoren ajan. Mut ei nimi taloost huanua tehne, ennemminkii se kun korjatahan ja laitetahan tuulensuoja levyyjä seinihin. Taloos on ilma ennen vaihtunnu ittestähän, nyt ku ilma rupeeaa seisomahan sisällä, niin voipi olla että happanoo sit haisoo pahalle.

  8. No nyt oli kyllä asiantuntijan kommentti! Eiköhän revitä kaikista taloista porukalla tuulensuojat pois, ni eivät happane!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *