Pitäjätoimikunta piti järjestäytymiskokouksen loppiaisena

Värtsilän Pitäjäyhdistyksen viime vuoden vuosikokouksessa valittu uusi Pitäjätoimikunta piti järjestäymiskokouksensa eilen loppiaisena pitäjätoimistolla.

Vuoden 2024 Pitäjätoimikunta on seuraavanlainen: Puheenjohtajana toimii vuosikokouksessa jatkokaudelle valittuna Matti Jaatinen. Eilisessä järjestäymiskokouksessa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Eero-Matti Lintunen ja sihteeriksi Vuokko Väänänen.

Rahastonhoitajana toimii Matti Jaatinen, tiedottajina Eero-Matti Lintunen sekä toimikunnan ulkopuolisena Eira Varonen. Työllistämisasioista vastaavat Matti Jaatinen ja toimikunnan ulkopuolisena Lea Tikka. Johtoryhmän muodostavat Matti Jaatinen, Jouko Jääskeläinen, Paula Raerinne ja Eero-Matti Lintunen. Tapahtumatoimikunnan Anneli Kunnas, Erkki Tarvainen sekä Eero-Matti Lintunen. Hankejaostoa ei kokouksessa valittu.

Muut pitäjätoimikunnan jäsenet vuonna 2024 ovat Minna Kutvonen ja Veijo Mantsinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *