Duo Lahukka esiintyy Värtsiläpäivillä

Tiistai-iltana kokoonnuttiin Värtsiläpäivien ensimmäiseen suunnittelupalaveriin

Värtsiläpäivien suunnittelupalaveriin Majatalo Rajan kahvioon kokoontui tiistai-iltana pieni joukkio asiasta kiinnostuneita ihmisiä. Perinteiset ohjelmanumerot ovat mukana tänäkin vuonna Värtsiläpäivien ohjelmassa. Perjantaina 21.7. Patsolan mäellä pidetään kyykkäkisat. Illalla on kesäteatteri, tämän kesän näytös on nimeltään Amerikan Armas.

Viikonlopun päätapahtuma on tietenkin Värtsiläpäivien myyntitori joka avautuu Arppen pihassa lauantaina 22.7. klo 9. Lopullinen ohjelma on vielä valmisteluvaiheessa. Myyntitorilla on tuttuun tapaan esillä monipuolisia toimijoita, tuotemyyjistä toimintojaan esitteleviin yhdistyksiin sekä viranomaisiin. Nälkäisenä torille kannattaa kyllä tulla, ruokapalvelut toimivat tuttuun tapaan.

Lahukka -duo esiintyy lauantaina

Musiikkivieraita ovat tänä vuonna mm. Lahukka niminen kokoonpano. Heidän musiikkinsa pohjautuu perinteiseen kansanmusiikkiin. Ohjelmassa on mukana tänäkin vuonna myös suosittu rajakävely.

Ohjelma on vielä siis vaiheessa mutta luvassa on jälleen kerran monipuolista ja kiinnostavaa tarjontaa. Parasta ohjelmaa Värtsiläpäivillä ovat kuitenkin aina olleet vanhojen tuttujen tapaamiset ja kuulumisten vaihtamiset.

Ehtookellot soivat kirkolla klo 18 ja ilta päättyy tansseihin Kesäteatterilla. Tanssien vauhdittajina toimivat Nina Kari, Harri Piiroinen ja Jorma Kultamaa.

Sunnuntaina juhlajumalanpalvelus on kirkolla klo 10 ja kesäteatterinäytös navetan vintillä klo 13. Myllymuseo on avoinna kaikkina kolmena päivänä.

Seuraava Värtsiläpäivien suunnittelupalaveri pidetään Kesäkahvilassa keskiviikkona 21.6. klo 18. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *