Värtsin Takojat haastaa kyläläiset

Partio haastaa Värtsilän Pitäjän väen mukaan Miljoona Roskapussia -kamppanjaan!

Partiolippukunta Värtsin Takojat järjestää keskiviikkona 3.5.2023 klo 17. roskien keruu talkoot. Talkot aloitetaan kololta osoitteessa Värtsiläntie 119, Niirala. Talkoiden päätteeksi kololla tarjoillaan talkookahvit.

Partiolaiset haastavat Värtsilän Pitäjän väen ja yhdistykset mukaan talkoisiin. Kololta saa roskien keräämisen tarvittavat tarvikkeet mukaan; roskapussit ja kertakäyttökäsineitä. Omat varusteet: huomioliivit ja hommaan sopiva varustus. Pidetään yhdessä huolta asuinympäristömme kauneudesta!

Tohmajärven kunta ja Suomen Partiolaiset ry ovat mukana valtakunnallisessa kamppanjassa ”Miljoona roskapussia”. Kerätyt roskapussit voi käydä ilmoittamassa osoitteessa: https://yle.fi/aihe/miljoona-roskapussia.

Värtsin Takojien perinteisiin on kuulunut tienvarsien siistiminen keväisin ennen äitienpäivää. Perinne on jatkunut yli 20 vuotta. Voimme iloksemme todeta, että roskien määrä tienvarsilla on vuosittain vähentynyt huomattavasti. Tärkeä osa perinnettä on ollut lapsien, nuorten ja perheiden tietoisuuden lisääminen roskaamisen vaikutuksista ympäristölle ja luonnolle.

Lisää juttuja Miljoona roskapussia -kamppanjasta Ylen sivuilta:

https://yle.f

1 comment for “Värtsin Takojat haastaa kyläläiset

  1. ”maailmassa mon ta ihmeellistä asiaa”
    Nyt olisi huutava puute roskista, koska pitää ostaa roskia Italiasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *