Tohmajärven kunnan kesätyöpaikat nuorille

Nuorten työllistäminen

Tohmajärven kunta tarjoaa vuosittain tohmajärveläisille nuorille kesätyömahdollisuuksia kunnan eri toimialoilla. Lisäksi kunta maksaa työnantajille nuoren työllistämistukea tohmajärveläisen nuoren työllistämisestä. Tätä tukea voivat työnantajat hakea ympäri vuoden ja sitä myönnetään määrärahojen puitteissa. 

Kunnan kesätyö 2023

Tohmajärven kunta työllistää tänäkin vuonna noin 23 tohmajärveläistä 15-25 -vuotiasta nuorta kesätyöhön. Etusija on alle 19-vuotiailla nuorilla, joilla ei ole aikaisempaa palkkatyökokemusta.

Kesätöitä tulee seuraaville toimialoille:

Kehittämispalvelut tarjoaa kahdelle nuorelle kesätyön heinäkuussa tehtävinä mm. puisto- ja puutarhatyön avustavat tehtävät puutarhurin kanssa, kunnanviraston matkailuinfon päivittäminen sekä

Tohmajärven historiahenkilöiden kuvaukset.

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut; yhdelle nuorelle neljän viikon työjakso kesäkuussa. Tehtävänä yleisiä kirjaston aputöitä, hyllyjen järjestelyä ym.

Kiinteistöpalvelut; kahdelle nuorelle kesäkuussa ja kahdelle heinäkuussa neljän viikon työjakso. Tehtävinä yleisiä kiinteistöhuollon aputöitä, ympäristön siisteydestä huolehtimista ym.

Liikkuvalla työpajalla yhdelle nuorelle kesäkuussa ja yhdelle heinäkuussa erilaisia ulkotöitä, kuten yleisten uimarantojen kunnossapitoa ja muuta ympäristöstä huolehtimista.

Varhaiskasvatus; neljälle-viidelle nuorelle kahden ja neljän viikon työjaksoja päiväkodin avustavia tehtäviä, Tikkalan päiväkodissa kesäkuussa ja Käenpesän päiväkodissa kesä- ja heinäkuussa.

Liikunta- ja nuorisopalveluissa neljälle nuorelle neljän viikon työjakso kesäkuussa; apuohjaajan tehtäviä esimerkiksi uimakoulussa, retkillä ja toimintapäivissä.

Musiikkiopisto hakee Tohmajärvelle kahta kesäsoittajaa ajalle 26.6. – 21.7.2023. Työtehtäviin kuuluu pitää yllä ja esittää 20-30 minuutin ohjelmistoa sopimuksen mukaan erilaisissa kunnan tilaisuuksissa sekä esim. kesäkahvioissa.

Lisätietoja edellä mainituista kesätyöpaikoista työllisyyskoordinaattori Sari Vesaselta p. 050 433 5802.

IHAN UUTENA KESÄTYÖMAHDOLLISUUTENA

LOMITUSPALVELUT tarjoaa kesätyöpaikan kolmelle nuorelle:

Haluaisitko sinä olla osana suomalaisen ruuan tuotantoketjua? Nyt sinulla olisi erinomainen tilaisuus päästä tutustumaan ja kokeilemaan, miltä merkityksellinen työ eläinten parissa tuntuu. Tohmajärven alueen maatalouslomituspalveluissa on tarjolla kaksi neljän viikon työjaksoa maatalouslomituksen avustavissa tehtävissä. Työ tapahtuu kokeneen työntekijän työparina. Työt koostuvat sekä aamu- että iltavuorosta.

Lomituspalveluiden hallinnossa on tarjolla kesäkuussa neljäksi viikoksi toimistotehtäviä sekä mahdollisia tilakäyntejä yhdelle nuorelle.

Lisätietoja lomituspalveluiden tehtävien sisällöstä voi kysyä lomituspalveluesihenkilö Ulla Juvoselta p. 040 105 4044.

Haku tapahtuu tästä kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy  31.3.2023  23:59. 

Nuori, voit hakea töitä ympäri vuoden yrityksistä ja yhdistyksistä. Huom. Kunnan tukea ei kuitenkaan voi saada yritys/yhdistystyöllistämiseen, mikäli nuori on saanut kunnasta työpaikan.
 

Nuorten työllistämistuki 

Kunta tukee yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä työnantajia työllistämään nuoria myöntämällä avustusta palkkauskuluihin. Avustus on 50 % palkkauskustannuksista, kuitenkin enintään 400 €/nuori/vuosi. Avustusta voi hakea ympäri vuoden ja sitä myönnetään määrärahojen puitteissa. Nuorten työllistämisessä ei ole henkilöylärajaa, vaan kukin työnantaja voi halutessaan palkata useita nuoria ja tuen voi saada jokaiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *