10 comments for “Sana on vapaa – 11/23

  1. Talvisodan päättymisen vuosipäivä.. panee miettimään

  2. Toivottavasti saamme pitää vain tämän historiallisen muistopäivän ilman uusia päivämääriä.

  3. Ei taida ihan hetkellistä pelkoa olla lumisodasta. Putini leikkii lumisotaa Ukrainassa, jossa se on menettänyt Stalin sedältä perinnöksi saamansa sotalelut.

  4. Ehkä rajan pintaa enemmänkin huolestuttavat nuo sukumme entisillä elomailla ja vuonoissa kelluvat putkilot. Muurmanni kun on sekin liian likellä. Mutta toisaalta – jos iso jytinä joskus alkaa, ei siinä meikäläistenkään tarvitse onneksi kauaa kärvistellä…

  5. Kauas palvelut karkaavat. Yritin päästä passikuvaan Tohmajärvellä. ”Tässä niitä ennen otettiin. ”Ovet lukossa klo 10.30 a.p. Samaan aikaan sihen tuli potkurilla naishenkilö, joka alkoi kertoa omaa passikuvatarinaansa. Hän meni linja-autolla Kiteelle. Sieltä löytyi kuvauspaikka. Mutta piti luhnehtia 4 h ennenkuin pääsi takaisin Tohmajärvelle. Voisikohan joku ottaa sivubisneksekseen passikuvien oton. Tarviihan niitä vanhuksetkin, jotka eivät moisia kuvausmatkoja jaksa.

  6. Marketeissa on nykyään passikuva-automaatin paikka. Vaan riittäneekö asiakkaita.

  7. Mafrketissa olisi passikuva-automaatin paikka. Vaan riittäneekö asiakkaita.

  8. Janne, lämpimät kiitokset mielenkiintoisen filmin jakamisesta. Oli ilo katsella kuvia ja kuulla kerrontaa, jossa oli paljon ainakin minulle uutta tietoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *