Talvista eksotiikkaa Värtsilässä

Aamukahvia juodessani selailin nettiä ja Airbnb majoitussivustolle eksyessäni, silmiini sattui hauska ja erikoinen ”majoituspalvelu” täällä Värtsilässä.

Airbnb on maailmanlaajuinen majoitussivusto johon pääasiassa kotimajoitusta tarjoavat yksityishenkilöt voivat laittaa vierashuoneensa tai vaikkapa lomamökkinsä lyhytaikaiseen majoitukseen.

Myös itse vuosia sitten tarjosin kotimajoitusta Airbnb sivuston kautta ja kokemukseni kaiken kaikkiaan tästä olivat myönteiset. Majoituksen tarvitsijat viipyivät yleensä yhden yön, silloiset majoittujani olivat pääasiassa venäläisiä matkailijoita.

Tämä hauska innovaatio jonka siis nyt aamulla netistä löysin, tarjoaa esittelytekstin mukaan yömajoitusta lumiluolassa. Yhden yön hinta näyttäisi olevan 19 €. Toki ilman mukavuuksia eksoottista kokemusta hakevan matkailijan ei tarvitse olla, talon wc- ja keittiötila ovat vieraan käytössä. Majoituspalvelulla on hauska nimi ”Dragon Cave in the dream”.

Palvelun tarjoajan esittelyteksti lupaa myös että halutessaan vieras pääsee opastetulle metsäretkelle talviseen Värtsilän luontoon sekä rentoutumaan nuotiotulilla. Pieniä lupauksia annetaan myös mahdollisista revontulista sekä kerrotaan rajan takaa Venäjältä loistavista ”mystisistä” valoista.

Tämä sama, hauska majoituspalvelu löytyy myös kansainväliseltä Be Welcome -sivustolta. Airbnb sivustolta Värtsilässä löytyy myös Jänisjoen Tupien majoituspalvelu 71 € hintaan. Majatalo Rajan palvelu löytyy sen sijaan Booking.comista. Heillä yö maksaa sivuston mukaan 93 € sisältäen aamiaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *