Pitäjäyhdistyksen syyskokous pidettiin Kylätalolla

Värtsilän Pitäjäyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstai-iltana Kylätalolla. Osallistujia paikalle saapui 16 henkeä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Markku Saukkonen ja sihteerinä Vuokko Väänänen.

Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtaja vuodelle 2023, tehtävässä jatkaa Matti Jaatinen. Vanhoina jäseninä Pitäjätoimikunnassa jatkavat Vuokko Väänänen, Markku Salo, Anneli Kunnas. Jouko Jääskeläinen ja Minna Kutvonen. Erovuoroisista ensi vuonna jatkavat myös Veijo Mantsinen sekä Paula Raerinne. Martti Tahvanaisen tilalle valittiin uutena jäsenenä Eero-Matti Lintunen.

Kokouksessa hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2023. Kohdassa ”Muut asiat” päätettiin tehdä esitys Tohmajärven kunnalle Värtsilän koulurakennuksen jatkokäytöstä.

4 comments for “Pitäjäyhdistyksen syyskokous pidettiin Kylätalolla

  1. Lisätään Pitäjätoimikuntaan myös Vuokko Väänänen.Annoin Eero-Matille nimilistaa ja huolimattomuuttani jäi yksi nimi pois.Vuokko on toiminut Pitäjäyhdistyksen sihteerinä ansiokkaasti useita vuosia.

  2. Lisätty ja korjattu juttuun. Pahoittelut!

  3. Ei haittaa, vaikka aluksi meikäläisen nimi puuttui, olin kai silloin se ”näkymätön Viänänen”.

  4. Olipas napakka ja hyvinhoidettu kokous kaiken kaikkiaan – Ja huikean hyvät kokouskahvit tarjoiluineen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *