Kunta myy Värtsilän koulun

Lainaus Tohmajärven kunnanhallituksen 15.08.2022  kokouksen esityslistasta ja päätöksestä.

Värtsilän koulukiinteistö oli myynnissä huutokaupat.com palvelussa 31.7.2022 kello 16.00 saakka. Koulukiinteistöstä ei tehty määräaikaan mennessä tarjouksia.

Pertti Räisänen on tehnyt 8.8.2022 koulukiinteistöstä 8.000 euron suuruisen ostotarjouksen.  Tarjouksessa mainitaan, että kiinteistö tulisi perustettavalle kiinteistöyhtiölle ja kiinteistö palvelisi nykyistä toimintaa ja asuintilojen vuokrausta. Ostotarjouksen tekijä mainitsee tarjouksessaan, että kiinteistöstä on tarkoitus tehdä myös eräänlainen huutokauppa paikka ja kohde voisi toimia myös MP-Patsola Oy:n varastona.

Aiemmin Värtsilän Pitäjäyhdistys ei ole ottanut kiinteistöä lahjoituksena vastaan. Tämän jälkeen kiinteistöä myytiin huutokaupat.com palvelussa, jossa koulukiinteistöstä ei saatu ostotarjouksia.

Asian valmistelija hallintopäällikkö

Esittelijä kunnanjohtaja

Päätösehdotus

Kunnanhallitus hyväksyy Pertti Räisäsen tekemän ostotarjouksen Värtsilän koulukiinteistöstä (UUSIKOULU, 848-424-0009-0031). Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta ja lohkomiskustannuksista. Myyjä vastaa kauppakirjan laadinnasta. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan ja hallintopäällikön allekirjoittamaan kauppakirjan.

Linkki lähteeseen http://dynastyjulkaisu.pohjoiskarjala.net/tohmajarvi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2022270-6

 

1 comment for “Kunta myy Värtsilän koulun

  1. Kyllä en voi muuta sannoo kun kiitoksii helevetisti TOHMAJÄRVEN kunnan piättäjät!! Viekee tuhkattii pesästä!! Se ainut jota vielä jälellä kunnan kiinteistöistä oli niin piti myyvvä VARASTO käyttöön!? Suahaan tuas toinen rojuläjä Niiralankii suunnalle!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *