Kalantappokisan jälkikaikuja

Onkikisa saatiin – kiitos Luojalle – eilen sadepäivien välissä pitää kirkkaan ja lämpimän poutasään vallitessa eli kilpailijoiden kannalta aivan kirjaimellisesti häikäisevissä olosuhteissa. ☀️

Osallistujamäärän vähyys oli toiveikkaisiin ennakkoasetelmiin ja tapahtuman valmisteluihin sekä markkinointiin nähden kieltämättä vähintäänkin pienoinen pettymys. 🤔😥😠 Paikalla olivat kuitenkin kolmesta eri maksajapuulaakista he ketkä olivat, juttu luisti ja kahvi sekä makkara maistui.

Kilpaijoita oli siis yhteensä 12 ja toimitsijat päälle. Koko porukan yhteinen pelkistä pikkukaloista (särjet, ahvenet, salakat ja säyneenpoikaset) koostuva saalis oli himpun auki kolmisen kiloa henkilökohtaisten tulosten vaihdellessa kymmenestä grammasta puoleen kiloon. Yhdeksän parasta mäkäränsyöttäjää palkittiin K-kaupan lahjakorteilla ja lisäksi jokainen paikalle vaivautunut sai vielä makeannälkäänsä Fazerin lakupötkön.

Kiitos kaikille siimanliottajille sekä kokkivuoron hoitajille ja ”hengessä” mukana olleille! 👍

Huoltopaikan tunnelmia
Sarjojensa parhaat

Teksti: Jussi Raerinne

Kuvat: Heikki Raerinne

1 comment for “Kalantappokisan jälkikaikuja

  1. Kiva juttu.Miulta unohtui koko kisa,keskiviikkona katoin jotta tuolla pitäs käyvä,no se kun unohtui niin unohtui.
    Siitä soramontun lahukasta erään kerran sain neljä ihan hyvää kalaa,kaks ahventa ja kaks säynettä,isompi säyne oli yli puolenkilon.Siinä 8m:n kuituvapa suorastaan taipui luokilleen ,onneksi ei kerennyt sotkeutua ulpokanvarsiin.
    Harmittaa vielä kun se kisa unohtui.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *