Majatalo Raja on avoinna.

Alkuvuodesta omistajaa vaihtanut Majatalo Raja on avoinna. Uusi yrittäjä Elena Tkach toivottaa entiset ja uudet asiakaat lämpimästi tervetulleeksi.

Majatalo Rajalla on vuokrattavana 7 hotellitasoista huonetta, joissa kaikissa on oma pieni keittiö. Lisäksi pihapiiristä löytyy rivitaloja, joista voi vuokrata huoneistoja pidemmäksikin aikaa. Nykyinen majoituskapasiteetti riittää yli 30 hengen majoittamiseen. Majatalo on myös koira ja kissaystävällinen, sillä tarjolla on myös huoneistoja joihin lemmikit ovat tervetulleita.

Katso alla oleva video jossa Värtsilässä asuvat Elena Tkach ja Pertti Purmonen esittelevät Majatalo Rajan monipuolisia majoituspalveluja.

Värtsi verkkolehti ja Värtsilän kyläläiset toivottavat onnea ja menestystä Elenalle ja Pertille!

Teksti, kuva ja video Eira Varonen

Elena Tkach
Elena Tkach on Majatalo Rajan uusi yrittäjä.

7 comments for “Majatalo Raja on avoinna.

  1. Erinomaista että huushollille on tullut isäntäväki – Onnea ja menestystä!

  2. Paljon onnea yrittäjille! Toivottavasti markkinointia on tehty muuallekin kuin verkkolehti Värtsiin ja paikallislehtiin. Asiakkaat on houkuteltava muualta, mm ruuhka-Suomesta. Värtsiä lukevat ovat pääosin paikkakuntalaisia tai kesäasukkaita joilla on majapaikka.

  3. Täältä vihje hotellin aukiolosta taas löytyi. Sen jälkeen asia varmistetaan hotellihaulla johon syötetään halutut päivät. Haku näyttää kaikki lähiseuden majoitusliikkeet hintatietoineen.
    Useinhan majoituksen hinta ratkaisee ja lisäksi Värtsilän puuttuvat ruokapalvelut saa matkailijan etsimään jotain toista paikkaa.

  4. Kokemuksen nojalla mainostan, että hyvää ruokaa on tarjolla arkisin klo 8-15 Cafe Eljassa, Niiralassa. Keittolounas klo 10.30 – 14.00. Tunnetusti herkulliset paistokset saa myös mukaan. Pizzaa on tarjolla perjantaisin. Kekkereihin on niin ikään mahdollisuus tilata tarjottavaa. FB:ssä https://www.facebook.com/cafeelja/

  5. Niin on, kuten Esa sanoo. Ja Majatalo Rajan huoneissa on liki täydellinen keittiö, jossa kätevä isäntä, tai vaikka emäntäki, voi pyöräyttää (tahi lämmittää) haluamansa gurmeet.

    Luulen myös, että Pitäjäyhdistyksen toimesta on nykyisellä kylätalolla ainakin kahvin kanssa suolasta ja makeaa.

  6. Ja eikös majatalon esittelyvideolla emäntä kerro, että valmistavat illallista tilauksesta. Suunnittelemme Värtsilän kesäteatteriin tulemista ja samalla voisi kysyä majatalosta, että järjestyykö ruokaa ”ei yöpyjille”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *