Sana on vapaa 13/22

Maaliskuun viimeinen viikko ja

Lumi lentää..

Jokohan on talven viimeiset lumimyräkät ?

6 comments for “Sana on vapaa 13/22

  1. Kaikkee tulee tuutin täydeltä. Se joka nukkuu rauhalliset yöunet sotauutisista välittämättä on viisas. Orpo-ressukka politikoi sodan kustannuksella. Ei hyvä. Nato pelkää ydinsotaa eikä pysty auttamaan edes jäseniään. Turha järjestö. Tosipaikassa suomi on yksin ja Ruotsi piilossa selän takana.

  2. Näin takatalven kynsissä kysäisen jo hyvissä ajoin, että pidetäänkö Sääperin pilkkikilpailut tulevana pääsiäisenä vai onko niitä edes suunnitelmissa? Ja mahtaako jäät kestää pilkkimiestä vielä huhtikuun puolivälissä Sääperillä?

  3. Kustaa Vilkunan viisaus: Jos Lindan päivänä pilkkikisat Sääperillä, niin haudankaivajalla työuupumusta.

  4. Arvostan Kari viisauttasi, yritin kysymykselläni vain hieman keventää tätä Värtsin synkähköä tunnelmaa 🙂

  5. Huomenna on Aprillipäivä!!
    Huh huh huhtikuu.

  6. Kävin Sääperillä noin viikko sitten. Jäätä näytti olevan noin 60-70 senttiä. Se lienee useammassa kerroksessa kuten siinä järvessä mitä olen poraillut. Meillä on neljä kerrosta ja väleissä vettä tai jotain hyyhmää. Vaikka pilkkikisoja ei järjestettäisi niin jonkinlainen nyyttikesti kokoontuminen rannassa olevalla nuotiolla olisi paikallaan. Tämä yhteinen kokoontuminen ja tietojen tasaaminen on sitä paikallisten pilkkikisojen tärkeintä antia, ei niinkään saalis tai palkinnot. Ne ”oikeat” kilpailut ovat sitten asia erikseeen. Tämä siis minun mielestäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *