6 comments for “Sana on vapaa 12/22

  1. Asijasta kolomanteen. Millaisia pilkkikokemuksia on tältä keväältä? Meidän järvellä ei ole juurikaan näkynyt pilkkijöitä vaikka on ollut loistokelit. Eikä kairattuja avantojakaan ola kertomassa, että joku muukin olisi yrittänyt onkia. Muutamalta päivältä on omakohtaisia kokemuksia. Puolenkymmentä noin 5 sentin mittaista ahventa ja ihan muutama pieni särki. Joka tapauksessa niin pieniä, ettei oikein kelvanneet iskukoukun. Nelikerroksisen jään paksuus 10 senttiä yli kairan kierreosan.

  2. Tämän kevään kokemukset aivan nollassa. Hiihtolomalla Uutosessa ollessani ei jostakin syystä yhtään tehnyt mieli kaivella liiterin romahtaneen katon alta niitä vanhoja pilkkivehkeitä esiin. Ja uskoisin ettei se metrinen lumikerros ole kauheasti houkutellut muitakaan amatöörejä jäälle puskemaan.

  3. Mitä sitä joutavaa. Miulla on hyvä kotikuntosali. Hiki irtoo ja sitten saunan lämpöön. Jos on luovuutta, keksii kymmenittäin liikkeitä. Kumirenkku, kuntokeppi ja käsipainot ovat halpoja. Hop hop.

  4. Ei se ole joutavaa kun pääsee ulos aurinkoon istumaan, kävin viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa tänä talvena pilkkiä uittamassa, mikä sen mukavampaa kun istua potkukelkassa ja nauttia keväisestä auringon paisteesta vaikkei kalojakaan tulisi, istuin pari tuntia saalis oli 2ahventa ja 9särkeä. jään paksuus on täällä Viljakkalassa kierrettä vähemmän kun Alpoaatoksen järvellä,silti siellä oli ns laiskoja ulkoiljoita autolla jäällä kolme näköpiirissä,ei se ole reippailua ulkoilmassa jos autollakin pitää pilkille mennä. No nythän jäät taas vahvistuu kun tulee takatalvi ja pakkaset niin pääsee vielä pääsiäisenäkin vielä pilkille. Kevätterveiset kaikille jotka liikkuvat ja ulkoilevat keväisin.

  5. Helkatti kun on pilkkivehkeet niin syvällä varastossa suomen puolella, että en taida nyt päästä jänisjärvellä pilkille, auringosta olen kyllä käynyt nautiskelemassa beachillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *