Tutustumistuokio

Yhdistykset ja eri toimijat kokoontuivat Kylätalolla

Pitäjäyhdistyksen ja Majatalo Rajan kokoonkutsuma keskustelutilaisuus kokosi tiistaina alkuillasta liki kaksikymmentä alueen eri toimijaa Kylätalon grillikatokselle. Pikkulintujen laulaessa läheisissä puissa, tilaisuuden osallistujat esittäytyivät uusille majataloyrittäjille kertoillen paikallisten yhdistysten ja yritysten toiminnasta. 

Parituntisesta keskustelutilaisuudesta muodostui lämminhenkinen tapahtuma jossa kylvettiin siemeniä uusille yhteistyöverkostoille. Myös uusia, lennokkaita ideoita heiteltiin ilmaan. Tahvanaisen Martti toimi makkaramestarina ja tarjolla oli myös kahvia sekä pikkuleipiä. Tilaisuuden lopuksi osallistujat pääsivät tutustumaan uudelleen sisustettuun Majatalo Rajaan.

Kuvat ja teksti Eki L

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *