Värtsilän Riistamiesten Joulutulet eivät syty

Tänään aiemmin illalla kokoontunut Värtsilän Riistamiesten johtokunta joutui pakon edessä tekemään erittäin valitettavan päätöksen jättää perinteinen Jouluaaton aaton nuotiohetki tänä vuonna pitämättä Pohjois-Karjalassakin vallitsevan vaikean Covid 19-tilanteen vuoksi.

Mainittu tapahtuma on järjestetty yhtäjaksoisesti alkaen vuodesta 1986 ja se on kerännyt tunnelmatulille sekä julistamaan metsän eläimille Joulurauhan että myöskin samalla nauttimaan yhdessäolosta Jouluhartauden ja nuotiokahvien kera toistuvasti n. 50 – 70 ihmistä, lähinnä metsästäjiä ja maanomistajia sekä heidän vieraitaan.

Mikäli Luoja suo, niin pyrimme kuitenkin mahdollisesti organisoimaan korvaavan tapahtuman pidettäväksi myöhemmin kevättalvella tosin luonnollisesti jollakin muulla teemalla.

Kiitämme kaikkia jäseniä ja maanvuokraajia sekä yhteistyötahoja kuluneesta vuodesta ja toivotamme Joulurauhaa sekä Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Jussi Raerinne , pj

Kuva: Värtsin mediakirjasto

Share

3 comments for “Värtsilän Riistamiesten Joulutulet eivät syty

 1. Eira Varonen
  17.12.2020 at 20:48

  Värtsin arkistosta:Joulurauhan julistaminen metsän eläimille 2011

 2. Hemppa Turunen
  17.12.2020 at 22:18

  Joulurauhan julistukset on olleet yleensä Värtsilässä jouluviikolla, mutta nyky korona tilanteessa Eiralta hyvä oivallus.
  Joten Värtsilän riistamiehenä HYVÄÄ JOULUA Värtsilän riistamiehet ja riista!

 3. Eira Varonen
  17.12.2020 at 22:30

  Kiitos Hemppa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *