Sana on vapaa. viikko 33/2020

Onttolan valatilaisuuden kuvat kuvattu Karjalaisen videosta

Lippu saapuu

Uutisista poimittuja;

Onttolan alokkaiden valatilaisuus 13.8.2020 ilman yleisöä. Sanomalehti Karjalainen näyttää valatilaisuuden videoituna suoraan 13.8.2020 klo 09.50 alkaen osoitteessa karjalainen.fi/vala

Koulut ovat alkaneet
Metsästyskausi alkanut
Lähteekö korona uuteen nousuun?
Rajavartiolaitos helpottaa Venäjältä tulevien ”seurustelumatkoja”

12 comments for “Sana on vapaa. viikko 33/2020

 1. Torstaina 13.8.2020 on Onttolan valatilaisuus Onttolan kasarmin kentällä. Koronatilanteen vuoksi yleisöä ei ole kutsuttu paikalle. Tilaisuus näkyy suorana lähetyksenä klo 09.50 alkaen osoitteessa karjalainen.fi/vala

 2. Eräältä nuorelta herralta kysyttiin ankarasti, miksi et tullut kutsuntoihin?
  Nuori herra vastasi siihen, että minulla oli ihan oma syyni.

 3. Meidän nuorimmainen vannoo valansa tulevana lauantaina 15.8 Kainuun Prikaatissa Kajaanissa. Sekin on yleisöltä suljettu juhla, jota voi kuitenkin seurata striimattuna Vimeo-linkin kautta.

 4. Arvokas valatiaisuus. Kiitos Rajavartiostolle ja Karjalaiselle kuin teitte mahdolliseksi valatilaisuuden seuraamisen kotona.

 5. Tips to Selecting a College Paper Writing Service (Vinkkejä yliopistopapereiden kirjoituspalvelun valitsemiseen).

  Kommentit estetty. En oikein ymmärrä tämän kertomuksen istuvuutta verkkolehtemme journalistiseen linjaan.

 6. Näin painajaisunta, että edellä mainitsemani tarina oli Värtsissä. Herättyäni huomasin, ei ollutkaan. Hyvä näin.

 7. Sakari luuli ensin olleensa väärässä, mutta huomasi sitten erehtyneensä:-)

 8. Hei Saku. Poistin jo toisen kerran tuon minulle vieraskielisen kommentin. Voi olla asiaakin, mutta ilmeisemmin roskapostiksi tarkoitettu. Poistan myös sitä koskevat kommentit turhina.
  Alpo

 9. Hiukan selitystä noista vieraskielisistä tai muuten oudoista kommenteista tai -artikkeleista. Roskapostisuodatin toimii kyllä mallikkaasti, mutta joskus joku pääsee pujahtamaan tänne näkyviin. Viime yönä oli tullut kolme, ja elokuulla yhteensä toista sataa. Valtaosa on samalta lähettäjältä lukuisien eri sähköpostien kautta. Kaikissa on klikattavia linkkejä ja houkuttimena rahaa helpolla.

 10. Liekö takaperin koko suodatin, jos roskaposti pääsee läpi ja helppo raha jää lähettäjälle?

  Seuraavaksi yritän lähettää 8€ rahaa, niin voidaan lukijoiden kesken yhdessä seurata koska ja paljonko siitä pääsee perille. Ihan vain suodatinten säätömielessä.

  Jos raha ei tule perille, niin jätän nyt kuitenkin antamatta linkin, johon sen itse kukin voisi kiitollisin mielin palauttaa.

 11. Pitäisikö taittaa hiirenkorvalle se 8e seteli, niin oisihan se korvamerkittyä valuuttaa ja helpompi jälittää

 12. Jos näitä Lontoonkielisiä viestejä vielä tulee niin jättäkää huomiotta, jospa ne siten loppuisi…..Alpon mainitseman 8€:n setelin voi toki laittaa, ja suodattimesta tuli mieleen että autoon pitää kohta vaihtaa öljyt ja SUODATIN. Että jotain hyötyä niistäkin viesteistä….🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *