9 comments for “Sana on vapaa. Viikko 29/2020

 1. Patsolan urheilutalolla puhaltaa nyt uudet tuulet.Tai ainakin näyttää siltä.

 2. Jokainen askel, onka otamme on myös heti menneisyyttää.

 3. Pitäisköhän kävästä kotona päin.
  Näkis niitä vaaroja.
  Jotenkin se kotiolo alkaa tulla
  mieleen kun on 71 lasissa.
  Isän korsukuvankin ripustin
  seinälle. Ukko siinä sotakorsun
  edessä ja pistooli nahkahihnassa
  rinnalla. Minun sankarini.

 4. Huomattiin savun nousevan Patsolan mäeltä. Jossain palaa, Onkohan homma hanskassa? Hurautimme katsomaan. Enemmän oli kuin hanskassa. Iso rojuläjä paloi kentällä, palokujat oli puskettu traktorilla ja lisää roinaa kannettiin ulos. HYvillä mielin todettiin, että taitaa sekin kolkka siistiytyä. Onnea vaan sille eläjälle, joka urakan otti suorittaakseen!

 5. Sieniä sattaa ihan ropisemalla. Tulipa taas ihan trooppiset sateet, aamulla alkaneet sateet tuoneet vettä tähän iltaan mennessä jo 54 milliä ja lisää ropisee. Ensimmäinen herkkutattikin löytyi ihan tontin perältä ja paistaahan se piti. Kanttarellin nupukoitakin on jo ollut muutaman viikon verran, mutta ne saavat vielä rauhassa aikuistua.

 6. Edelliseen lisäten sademäärästä. Saderintama antoi kokonaisuudessaan vuorokaudessa 77 milliä vettä Värtsilässä. Uutiset ilmoittivat Pohjoiskarjalan ennätykseksi Tohmajärvi 65, joten lähialueen paikallisia erojakin on aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *