Riemuauto tuo iloa lapsille Espanjassa

Tällaista ”Riemuautoa” Espanjan lapset, 13 ikävuoteen saakka, saavat tilata esimerkiksi synttäreitä juhlistamaan

Värtsilän tyttö, Helena Sallinen, lähettää tervehdyksen Espanjan tiukan karanteenin keskeltä. Yritetään elää mahdollisimman normaalia elämää, jopa tällainen Torremolinos ”Riemuauto” käy hauskuttamassa lapsia.

How Volume Pills Work ?Understanding the functionality of Volume Pills is pretty simple.The first point male enhancement that needs to be noted male enhancer in this regard is that ingredients used male enhancer in Volume Pills have been exclusively researched and tested.Secondly, the quantities of each ingredient have been male enhancement male enhancement finalized.Thirdly, it is scientifically proven in its field for effectiveness.The science that works in improving the semen volume and ejaculating powers has been taken from ancient healing traditions.Hence, these processes work most of the time. All you need to do is to be consistent with the male enhancement male enhancer dosage and never miss out even on a single dosage.At the same time, you male enhancer would be able to feel that your sexual health is improving male enhancement as you proceed with the dosage in a male enhancement regular and uninterrupted way.The manufacturer claims that these pills do not have any male enhancer synthetic male enhancer ingredients.For this very reason, it works on male enhancer improving male enhancer the natural pathways and stimulates the natural process of increasing male enhancer the semen volume. Hence, the success rate of this amazing pill is really high and there male enhancement are thousands male enhancer male enhancement of satisfied consumers.Ingredients Involved In Volume PillsEvery credit of the volume pill we can give to its natural ingredients used in the male enhancement making process.According to male enhancer the manufacturing companies they have male enhancer tested and done research and testing male enhancement of male enhancement these ingredients.Fucus VesiculosusIdentified male enhancement because of its thyroid operating properties, this is an male enhancer amazing herb, This also supports in improving the testosterone levels, male enhancer has anti-diabetic effects as well.SolidilinThis is male enhancement a compound that acts on your mindset and also makes your sexual desire is used to the best levels.Solidilin makes sure that your mind is always active and motivated towards sexual male enhancer activity whenever needed.Ku GuaThis ancient male enhancement plant is male enhancer basically used by the people to elevate levels male enhancement of testosterone in the body.As an outcome male enhancement of this, there will be natural growth in the sexual strength of the consumer.

”Riemuauto” esittää onnitteluohjelmaa ja koko katu yhtyy juhlintaan .

Torremolinos tuo iloa lapsille Protecion Civilin voimilla. Yläkuvassa oikealla Helenan käly, Pili. Hän on ollut tässä toiminnassa mukana jo vuosia. He ovat vapaaehtoisia ja toimivat aina ympäri vuoden, missä milloinkin tarvitaan.

Tällä kertaa synttärisankari sai itse tulla hakemaan lahjansa alhaalta, koska vanhemmat olivat työssä.


Nyt kun synttäreitä ei voi enemmälti juhlia, he pöräyttävät riemuautollaan ikkunan alle (pyynnöstä ) ja tuovat leipomuksia, karkkia, lahjoja ym. ( nyt vanhemman on tultava suojautuneena hakemaan ulko-ovelta ) ja synttärimusat päälle, että koko kortteli raikaa ja taputtaa!

Lahjoitukset ovat lelu- ym kaupoista, konditorioilta, yksityisiltä …He myös jakavat vanhuksille lääkkeet ja ruuan, sitä varten on eri henkilöt, joilla lupa mennä koteihin. He saivat myös puutarhoilta lahjoitettavaksi suuret määrät kukkia monen silmän iloksi!
Kaikki kantavat kortensa kekoon !

Teksti ja kuvat Helena Sallinen

2 comments for “Riemuauto tuo iloa lapsille Espanjassa

  1. Tuli annettua ehkä turhan riemukas nimi tuolle autolle. Normaalina aikana tämä kunnallinen toiminta järjestää erilaisia juhlia yms palveluita. Nyt tämä toiminta keskittyy järjestämään alle 13 vuotiaille lapsille juhlia heidän omissa kodeissaan. Esitteen mukaan tilattava kolme päivää aikaisemmin. Ohjelman esittäjät kadulla ja juhlakalut parvekkeella. Siinä saa ohjelmasta nauttia koko seutukunta. Hienoa toimintaa. Suomessa on vielä niin kylmää, ettei parvekkeilla juuri tarkene juhlia.

    Täällä meilläpäin eräs perhe (minun lisäkseni) ei pitänyt lapsille syntymäpäiväjuhlia, vaan niin sanotut ”Kakarakekkerit”. Tämä tarkoitti sitä, että juhlat pidettiin kesällä ja niihin kutsuttiin kaikki lähiseudun lapset. Siinä oli ainakin talonväen kaikkien lasten syntymäpäivät, nimipäivät ja vaikka mitä juhlittavaa lie keksittykään.

    Tekemistä ja touhua riitti vaikka kuinka paljon. Huom, tämä oli ennen älykännyköitä.
    Aikuisetkin saisivat ottaa tästä oppia

  2. Nuo Aurinko rannikon riemut on tullut koettua. Eivät minuun iskeneet. Kotimaani ompi Suomi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *