Vallattoman Vihtorin ensi-ilta 30.6. klo 18

Kuvassa vasemmalta; Veijo Tikka, Eira Varonen, Paavo Honkanen, Anne Lindfors, Kuisma Lipponen, Anneli Hurskainen, Irja Hovi ja Paavo Hämäläinen.

Värtsilän kesäteatteri esittää kesällä 2019 komedian Vallaton Vihtori. Perjantaina 28.6.2019 klo 18 oli kenraaliharjoitus joista alla muutama kuva maistiaisiksi Värtsi lehden lukijoille.

Noin puolen vuoden kovan työn ja harjoittelun tulos on valmis esitettäväksi.

Näyttelijäpula vaivaa myös Värtsilän kesäteatteria. Onneksi porukka saatiin kokoon, mutta silti  osa näyttelijöistä joutuu tekemään ns. tupla roolin. Ohjaajana toimivana  Veijo Tikalla on myös rooli näytelmässä, kuten monena vuotena aiemminkin.

Kaksi roolia on näyteltävänä myös Anneli Hurskaisella, Paavo Hämäläisellä ja Irja Hovilla.

Uutena näyttelijänä lavalle nousee Paavo Honkanen joka esittää näytelmässä Kaino Kankkunen nimistä poliisin/alkoholitarkastajan roolia. Paavolla on kesäteatterikokemusta Valkealan kesäteatterista vuodelta 2011.

Tervetuloa jälleen joukolla Värtsilän kesäteatteriin!

Kuvat: Minna Aulassaari.

Kuvassa Vihtori ja Laina. Vihtorin roolissa Kuisma Lipponen ja Lainan roolissa Anneli Hurskainen.

Roolissa farmaseuttina Anne Lindfors.

Paavo Hämäläinen kirjoittamassa reseptiä lääkärin roolissa.

 

Salli mietteliäänä. Sallia esittää Eira Varonen ja Arskaa Veijo Tikka.

 

Kaino Kankkusen roolissa Paavo Honkanen.

Poliisi Kaino Kankkunen ja pankkivirkailija. Paavo Honkanen ja Anne Lindfors.

 

 

5 comments for “Vallattoman Vihtorin ensi-ilta 30.6. klo 18

 1. Nonniin.. kesäteatterikiertue on kohdaltani avattu. Vallaton Vihtori seikkaili elämän sokkeloissa. Alkuun näytelmä tuntui olevan kirjoitettu minun elämästä, kun laadittiin muistilistoja joka asiasta.. siitä näytelmä alkoi päästä asiaan ja parani kaiken aikaa. Monta elämän koukeroa siinä läpi käytiin. Mukava ilta. Uudet tuolit, lihaisat makkarat, hyvä kahvi ja pullat erityisen hyvät. Kiitokset omasta puolestani näyttelijöille ja taustajoukoille !
  Alpo

 2. Liput varattu. Mennään kun ennätetään. Samalla kerron, että Värtsilä-päivien avajaisissa avataan myös valokuvanäyttely Teatteritoimintaa Värtsilässä vv. 1936-39 – Värtsilän työväen teatteri.

  Seppo Pusa on Hilkka Partasen kanssa tehnyt merkittävän kulttuurityön, johon kannattaa tutustua Kylätalon yläkerrassa. Samalla voi laittaa keräyslaatikkoon haluamansa roposen näyttelyn materiaalikulujen kattamiseksi. Kannattaa kuitenkin ensin katsoa valokuvat ja tekstit.

  Tutustuttuani etukäteen näyttelyn tarjontaan, voin todeta, että se on aivan ainutlaatuinen. Hatunnoston arvoinen!!! Ja Värtsilän Nuorisoseura jatkaa paikkakunnan teatteriharrastusta ansiokkaasti. Se on alkanut jo 1800-luvun lopulla, ja maakunnassamme aivan erityisen aktiivisesti juuri Värtsilässä.

  Arvo Toivanen kirjassaan Joensuun teatterielämä 1859-1962 kirjoittaa 1890-luvulta (s. 23): ”Maaseudulla osoitti Värtsilä erikoista teatteri-innostusta. 6/1, 12/1 ja vielä 13/7 kansanjuhlassa näyteltiin siellä urkujen hankkimiseksi tehtaan kirkkoon ”Hardangerin harjulla” ja ”Kyökissä” sekä vielä 26 ja 28/12 ”Ainoa hetki” ja ”Saimaan rannalla”.

  Menestystä ja voimia Värtsilän kesäteatterille!

 3. Huomenna oli meininki katsoa. Pitänee etaiä villapöksyt jalkaan.

 4. Säänmukainen vaatetus on suositeltavaa. Nyt on teatterissa oikeat tuolit. Lankkupenkit on kannettu pois.. En muista joko oli viime suvena. Mukavat istua ja nauttia.

 5. Tulipa käytyä. Meikäläistä ”kukkahattutätiä”se pieru-huumori ei oikeein naurattanut, mutta hyvä, kun muu yleisö hörähteli. Ensi kesää varten ohjaajalle vinkiksi: voisi käyttää enemmän hyödyksi näyttelijöitten erityisosaamista. Taiteellinen vapaus olisi kai sallinut nytkin pienen pätkän karaokelaulua baarikohtaukseen tai lemmekkään lurituksen siivoajalta kamreerin haitarilla säetsäessä. Jos olisin parikymmentä vuotta nuorempi, liittyisin mielelläni mukavaan näytteljäporukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *