Tohmajärven Eläkkeensaajien kevätkauden päätös

Tie Kaustajärven Valkialammen rannassa olevalle mökille ei ollutkaan ihan tuttu eikä kovin hyvin viitoitettu, tuotti hieman huolta, mutta kaikki tulijat kuitenkin lopulta pääsivät perille kun Tohmajärven  Eläkkeensaajat viettivät kevätkauden päättäjäisiä  Värtsilän  Sosialidemokraattien mökillä,  missä isäntäväkenä vieraita olivat vastaanottamassa yhdistyksen puheenjohtaja Martti Tahvanainen ja Lea Koukku.

Vieraita odotellessa Lea sytytteli hyttyssavuja, joita lopulta ei taidettu paljonkaan tarvita.

Martti valmistelee pihvilihan grillausta.

Talvikauden ajan Tohmajärven Eläkkeensaajien aktiivit ovat kokoontuneet torstaisin eri teemojen merkeissä Tohmajärven työväentalossa. Ohjelmassa on ollut ajankohtaisia eri alojen ja toimintojen esittelyjä ja opiskelua, yhteistä ajanviettoa ja kuulumisten vaihtoa.
Kevätkausi päätettiin nyt Valkialammen rannalla vietettyyn  retkeen, johon kuului kevyt ateria Savo-Karjalan Lihan lahjoittamin griilipihvein  ja muine lisukkineen, saunomista saunakahveineen. Lie joku uskalias käynyt  uimasillaan heittämässä talviturkin, olihan sääkin aurinkoinen ja lämmin.

Tämän koneen piti auttaa saunaveden saannissa. Vain muutama litra sillä onnistuttiin saamaan.

Vanha konsti oli varma.

Kesäsäässä passaa odotella vaikka saunan lämpiämistä.

Kuvia pitäisi saada. Matti ja Pauli tutkivat yhdessä kännykameran toimintaa.

 

Kun tärkeimmät kuulumiset oli vaihdettu, nautittu  tarjoilusta ja yhdessä olosta, odotellessa saunan lämpiämistä Tohmajärven Eläkkeensaajien puheenjohtaja Pauli  Hakkarainen  kiitteli isäntäväkeä vieraanvaraisuudesta ja  kaikkia toiminnassa mukana olleita aktiivisuudesta.

Kesätauon jälkeen jatketaan  syksyllä virkistynein voimin. Sitä ennen pyritään kumminkin osallistumaan 8.8.2019  Eläkkeensaajien Pohjois-Karjalan piirin kesäpäiville Hopealahdessa.
https://pohjoiskarjala.elakkeensaajat.fi/tapahtumat/?x118457=855251

2 comments for “Tohmajärven Eläkkeensaajien kevätkauden päätös

  1. Vierivät kivet eivät sammaloidu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *