3 comments for “Kotimatkalla Universumin Helmeen

 1. Sakari H
  8.4.2019 at 15:33

  On siellä riittänyt Toyotalla auraamista.

 2. Esko Tarvainen
  8.4.2019 at 19:01

  Kaustajärven muistot on minulla, kun tien varteen tukkeja ajettiin Perho hevosella. Minun kotiin oli talvella hevosura ja maitotonka kelkalla vietiin Joensuuhun vietäväksi ja Rajavartiosto kävi meiltä maidon hakemassa. Miehet olivat talvella savotoilla ja me nuorimmat pojat automme äitiä. Aamulla pumpattiin ennen kouluun lähtöä käsipumpulla saavit täyteen lehmille ja kun pakkaset tuli putket jäätyivät. Veden me pienet pojat maitotonkalla suksen päällä umpihangen päällä lehmille juotavaksi siirsimme lähteeltä-navettaan.

 3. Sakari H
  8.4.2019 at 20:30

  Lopultakin löytyi, kevätmuuton kunniaksi kenties.

  Mari Rantasila – Vanha mies

  https://youtu.be/I9QoJet8viM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *