Pohjois-Karjalan rajavartiosto tiedottaa 13.2.2019

Pohjois-Karjalan rajavartioston Rajajääkärikomppanian alokkaat vannovat sotilasvalan perjantaina 15.2.2019 Tohmajärvellä

Pohjois-Karjalan rajavartioston Rajajääkärikomppanian alokkaat vannovat sotilasvalan Tohmajärven kirkossa perjantaina 15.2.2019. Alokkaat astuivat palvelukseen 7.1.2019. Sotilasvalan vannoo kaikkiaan 130 alokasta, joista naisten vapaaehtoista asepalvelusta suorittavia on viisi. Sotilaallisen vakuutuksen antaa viisi alokasta.
Sotilasvalan vastaanottaa Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja eversti Vesa Blomqvist. Valakaavan esilukijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Antti Happonen, ortodoksisen valahetkipalveluksen isä Tommi Kallinen ja saarnan sotilaspastori Anssi Törmälä. Rakuunasoittokunta vastaa valaan liittyvistä musiikkiosuuksista.
Sotilasvalan jälkeen Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja nimittää alokkaat rajajääkäreiksi.
Lisätietoja antaa rajajääkärikomppanian päällikkö, kapteeni Joni Kinnunen, puh. 0295 423 801, joni.kinnunen@raja.fi


Muutos valakaavan esilukija tietoon 15.2.2019. Pyydän huomioimaan.
Ministerin saapuminen peruuntui.
Valakaavan esilukijana toimii Kiteen Rajakilta ry:n puheenjohtaja Pekka Hakkarainen.

Lähettäjä: Ignatius Milla RVL PKR
Lähetetty: 13. helmikuuta 2019 10:39

2 comments for “Pohjois-Karjalan rajavartiosto tiedottaa 13.2.2019

  1. Ennen vanhaan laitettiin kellonaika näkyviin koska tilaisuus alkaa.

  2. Saimme kellonajan tietoomme soittamalla kapteeni Kinnuselle.Enpä ole ikinä nähnyt Tohmajärven kirkossa niin paljon väkeä.Menimme sinne ennen yhtätoista ja kirkko parvekkeita myöten täpötäynnä.Tilaisuus oli vaikuttava,mutta harmi kun emme nähneet mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *