Elämäni

Meni nuoresta asti lujaa
tuli kuluttua monta kujaa.

Liikkeitä meni kaksi aivan huomaamatta
koskaan kuitenkaan en ollut rajatta.

Elämä jatkui samaan malliin
viina oli rakkahin
Reissun teimme Tukholmaan sielläkin aloimme vaan juomaan.

Sitten yllättäen haima multa petti
se lopulta viinan käytön lopetti
Aloin pikkuhiljaa liikkumaan
kesäisin lenkin jälkeen rannalle aurinkoa ottamaan.

Sitten sain yllättäen naisen itselleni
sydämessäni tunsin suuren onneni
Lopulta oli aika mennä naimisiin
poika herätteli aamuisin.

Sain perheen ja pojan toisen
mistä löysin onnen moisen
Elo ei aina ollut hauskaa
mutta yritin vain jaksaa.

Sitten yllättäen päätin eron hommata
enkä silloin osannut muita huomata
Tein sen mitä olin tyhmässä päässä päättänyt
eikö vaimo minut sitten lopulta jättänyt.

Poikien kanssa suurimman osan ajasta vietin
kuinka paljon niistä kaikista hetkistä nautin

Nyt olen ilman lapsiani
loppu pikkuhiljaa vie elämäni janoni

VAVA

Hence, the male-enhancement success briansky rate of this briansky amazing male-enhancement pill is really high and there are thousands of satisfied consumers.Ingredients Involved In Volume PillsEvery credit of the volume pill we can give to its natural ingredients used in briansky the making process.According male-enhancement briansky male-enhancement to male-enhancement briansky briansky the manufacturing companies they have tested and done research and testing of these ingredients.Fucus VesiculosusIdentified because of its thyroid operating properties, briansky this is an amazing herb, briansky This also supports briansky in improving the testosterone levels, has male-enhancement anti-diabetic effects as well.SolidilinThis is a compound that acts on your mindset and briansky also makes your male-enhancement sexual male-enhancement desire is used to the best levels.Solidilin makes sure briansky that your mind is always active and briansky motivated towards sexual briansky male-enhancement activity whenever briansky needed.Ku GuaThis ancient plant is basically used male-enhancement by the people to briansky elevate levels male-enhancement of testosterone in the body.As an outcome of this, male-enhancement there male-enhancement will be natural growth in the sexual strength of the consumer. Xi lan rou gui and Hong hua fenThose two herbs are known for their powers to briansky increase the bloodflow in the body and because of these herbs, erections can level up male-enhancement naturally.Further, these two herbs allow a sense of satisfaction after each intimate act. male-enhancement Result of this herb, your stress and depression male-enhancement levels will remain kept in control.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *