5 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 44

  1. Pölösen ohjaaman elokuvan Oma Maa, sen toinen pääosan esittäjä Konsta Laakso on Kaustajärveläislähtöisen Elvi Tarvaisen pojan poika. Konsta syntyi niihin aikoihin kuin jäin eläkkeelle Rajavartiolaitoksesta ja muutin Kiteelle. Isä Matin ja ukki Manun kanssa olemme työtoverit jos näin voi sanoa. Konstan isä ja vissiin ukki sekä mummi näyttelivät Möhkön kesäteatterissa, tai olivat muuten teatterin toiminnassa mukana. Sieltä se Konstankin näyttelijän ura alkoi Möhkön kesäteatterista.

  2. Kalevi kiitti..Nuo tommoset asiat ovat kivoja saada tietoon muillekin,tällälailla myös muistiin (ehkä joillekin tutkioille).Varmaankin jotkut historian kirjoittajat löytävät ne tiedot tästäkin.
    -KMV-

  3. Äitini piti yhteyttä Elvi Tarvaiseen ja muistan hänen kertoneen, että Elvi on töissä Nehvonniemen rajavartioasemalla ja hänen miehensä on rajavartija.

  4. Tänä aamuna Lappeenrannan rantaraitilla lenkillä näin ensimmäisen kerran liito-oravan. Suomen niemeä olen kolunnut luonnossa elon kairallani. Tämänpäivän havainto oli positiivinen yllätys.

  5. Tänään pyhäinpäivän iltapäivällä klikkasin kuultavaksi ja katseltavaksi TV 1:n nojatuolikirkon, joka oli lähetetty klo 10. Se löytyy yle.arenasta. Suosittelen! Aina ajankohtainen aihe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *