Kevät seurantaa

Lounaiskolkassa ekat avomaanmansikat kypsyvät,Juhannusruusut aloittavat kukintansa ja varhaisperunaa saa jo pelloilta.Kaikki tämä kolme viikkoa etuajassa.

Paikallislehti uutisoi että viljat ei idä kuivuuden takia. Toukokuussa satoi yhtenä päivänä 5 mm. Muutoin joka päivä yli 20 astetta lämmintä ja hellepäiviäkin joku 15.

Tulee väkisin mieleen että ovatko nämä ilmastonmuutoksen ensimmäisiä merkkejä täällä meillä

Jore

Share

7 comments for “Kevät seurantaa

  1. No jopas jotain. Mukavahan aikainen ja lämmin kesä on, mutta jospa teille tulee talvikin etuajassa? Eikö ala jo hirvittää.

  2. Ilmastonmuutoksen merkkejä kyllä, mutta näitä on ollut havaittavissa jo useiden vuosien ajan. Tänä keväänä ovat sitten alkaneet konkretisoitua niin että me kaikki näemme ne omin silmin…eikä tämä tähän jää….

  3. Kyllä TRUMP nämä ongelmat Amerikka edellä ratkaisee!

  4. jospa se ilmastonmuutos pysähtys huomenna ja suottaapi olla koko loppu kesäksi

  5. Ei se ilmastojen korjaaminen ole Trumpin käsissä mehän laulamme että Hän säät ja ilmat säätää ja aallot tainnuttaa Hän hyisen hallan häätää ja viljan vartuttaa.Teillähän juuri oli kova talvi, josta valititte. nyt kun Herra antaa lämmintä sen tilalle ,heti on valitus.Katsokaa Eskimoita ,ne eivät valita jos lämpö nousee muutaman asteen .Ottakaa kiitoksella vastaan mitä saatte.

  6. Jos meillä on jalkapallo tai ilmapallo ovat ne hyviä havainto välineitä. Tehdään pallon halkaisijaan suhtautettu kehä sen ympärille, joka vastaa maapallon ilmakehää. Panee ajattelemaan uudelleen ilmakehän voima varan.

  7. Meillä oli nälkävuodet joista selvisi kansa. Tänään ruokavaranto on tasapainossa. Jos ihmiskunnan hulluus alkaa tehdä tehtäväänsä ja saastuttaa maan ihmisravinnoksi epä sopivaksi. On vain yksi pallo, joka pyytää hänen pintaansa naarmuttajia olemaan sovussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *