Uskonelämää Karjalassa kirja

Ostin kirjan, joka yllätti minut. Värtsiläisten seuran julkaiseman ”Vireä Värtsilä” -kirjan toimittanut Unto Martikainen on nyt julkaissut kirjan ”Uskonelämää Karjalassa”. – Ahmin kirjaa aina, kun jää aikaa istahtaa.

Suosittelen kirjaa kaikille, joita kiinnostaa rajan taakse jäänyt Karjala. Kirja täydentää merkittävästi Suomen historian tuntemusta. Erityisesti sitä, millaisesta kulttuurista evakot tulivat nykyisen rajan takaa Suomen puolelle.

En tiedä, onko Tohmajärven kirjasto hankkinut kirjan lainattavaksi. Sen itselleenkin ostaminen voisi kannattaa. Kulttuurin ystävänä ja kirjoittajalta luvan pyydettyäni laitan tähän puhelinnumeron, josta asia hoituu: 040-7583093. – Eikä ole kallis!

Linkki: Karjalan Sivistysseuran sivuille josta kirjan voi tilata.

Erkki Lintunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *