Liikkeitä Värtsilässä – Kansan Voima v. 1923

18.12.1923 Kansan Voima no 143

Tämän lehden lukijain opastukseksi, esittelemme seuraavassa liikkeitä ja toiminimiä Värtsilässä.

Työväen ja Pienviljelijäin Osuusliike r.l. on kuluttajain oma, reippaasti edistyvä suurliike, jonka monipuolisesta varastosta kuluttajat voivat saada tarvkkeensa ostetuksi edullisesti. Erikoisesti, suosittelemme liikkeen säästökassaa, joka antaa kaikki pankkiliikkeen edut pikkusäästöjen tekijöille, tarjoten heille samalla huomatavast suuremman koron kuin varsinaiset pankkiliikkeet.

Värtsilän Kauppa osakeyhtiö myy hyvin lajitellusta varastostaan koti- ja siirtomaatavaroita jan tarkimmilla hinnoilla. Ostavalla yleisöllä on syytä tutustua liikkeen tavaroihin, jotka hyvyytensä ja hintainsa puolesta kestävät ankarammankin kilpailun.

J. Jääskeläisen räätälinliikkeestä tilaamalla saa vativinkin henkilö kohtuullisella hinnalla puvun ja pattoon, jotka tekonsa puolesta kykenevät kilpailemaan hienoinpain suurkaupunkilaisliikkeitten kanssa.

Niskanen ja Niiranen Värtsilässä myyvät koti- ja siirtomaatavaroita kohtuullisilla hinnoilla. Liikkeeseen kannattaa tutustua.

E. Vikholmin kellosepänliike on vanhin ja luotettavin paikkakunnalla. Saatavana monenlaisia kelloja, kellonperiä, vihkimä-, kihla-y.m. sormuksia.

J. E. Tenhusen pukimoliike valmistaa myöskin puvut ja palttoot huolella, sekä omista että ostajain kankaista. Liikettä suositellaan kaikille hyvien pukujen tarvitsijoille.

Tampereen Kenkäkauppa Värtsilässä myy Tampereen ym.m. tehtaitten kenkiä halvalla. Sitäpaitsi suosittelee liike monipuolista kangas- ja villatavaravarastoaan.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *