HENKILÖSTÖVAIHDOKSIA POHJOIS-KARJALAN RAJAVARTIOSTOSSA 1.1.2017

Henkilöstövaihdos Lieksan rajavartioasemalla

Lieksan rajavartioaseman päällikkönä aloittaa 1.1.2017 lukien kapteeni Kimmo Vitri. Hän on toiminut aiemmissa tehtävissään esikunnassa sekä Ilomantsin rajavartioaseman päällikkönä. Nykyinen päällikkö kapteeni Markku Hassinen siirtyy reserviin 1.1.2017 lukien.

Henkilöstövaihdos Ilomantsin rajavartioasemalla

Ilomantsin rajavartioaseman päällikkönä aloittaa 1.1.2017 lukien yliluutnantti Janne Natri. Hän on toiminut aiemmissa tehtävissään esikunnassa sekä rajajääkärikomppaniassa. Nykyinen päällikkö kapteeni Kimmo Vitri siirtyy Lieksan rajavartioaseman päälliköksi 1.1.2017 lukien.

 Henkilöstövaihdos Tohmajärven rajavartioasemalla

Tohmajärven rajavartioaseman päällikkönä aloittaa 1.1.2017 lukien yliluutnantti Mika Wegelius. Hän on toiminut aiemmissa tehtävissään esikunnan rajatoimistossa tutkinnanjohtajana sekä toimistoupseerina. Nykyinen päällikkö kapteeni Markku Räty siirtyy esikuntaan rajatoimistoon 1.1.2017 lukien.

Lisätietoja apulaiskomentaja evl Marko Turunen puh. 0295 423 000.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *