Epäilty luvaton rajanylitys Kiteellä

Pohjois-Karjalan rajavartiosto tutkii 7.10.2016 ilmi tullutta mahdollista luvatonta rajanylitystä Kiteen Närsäkkälässä. Yhden henkilön epäillään ylittäneen valtakunnan rajan maastoitse Venäjältä Suomeen Pyhäjärven pohjoispuoliselta alueelta.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto tutkii tapausta rikosnimikkeellä valtionrajarikos.

Tapaukseen liittyen on oltu yhteydessä myös Venäjän Suojärven alueen rajavaltuutettuun.

Tapaukseen mahdollisesti liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan joko puhelimitse Pohjois- Karjalan rajavartioston johtokeskukseen numeroon 0295412300 tai sähköpostitse osoitteeseen pkrjoke@raja.fi .

Asiasta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Pohjois-Karjalan rajavartioston yleisjohtaja, puh/vaihde. 0295 423 000.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *