Kaunista kierrättämällä

Värtsilän kylätalolla alkaa Tohmajärven kansalaisopiston järjestämä ”Kaunista kierrättämällä” askartelukurssi lokakuussa 24.10.2016. Kurssin opettajana toimii Lahdenpohjasta Värtsilään muuttanut Elena Mustaniemi. Ideat askarteluun Elena löytää luonnosta ja kodin eri materiaaleista.

Tule askartelemaan joka kodista sekä luonnosta löytyvistä materiaaleista kauniita koriste- tai käyttöesineitä! Luomme näyttävää kodintaidetta kuten seinäkoristeita ja kransseja arkea piristämään mm. servieteistä, kertakäyttöastioista, pahvihylsyistä ja puiden lehdistä.

lummelusikoistaviuhkahaarukoistakranssiruusuista

Kurssikertoja on yhteensä 4 kpl. Tapaamiskerrat ovat kahden viikon välein 24.10, 7.11, 21.11. ja 5.12. Materiaalit sekä tarjottavan opettaja tuo itse mukanaan.

Kurssimaksu 24€

Venäjää ja suomea puhuva Elena Mustaniemi toivottaa kaikki askartelusta ja käsitöistä pitävät tervetulleiksi kurssille.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 16.10.2016.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *