Juttuja julkaistavaksi?

Onko sinulla on tarinoita, muistoja, runoja tai vaikkapa kuvia, jotka haluaisit jakaa muiden Värtsin lukijoiden kanssa? Voit lähettää niitä sähköpostiimme osoitteeseen verkkovartsi(at)gmail.com. Halutessasi voit käyttää nimimerkkiä, mutta ilmoita nimesi ja yhteystietosi jutun yhteydessä toimitukselle.

Kaikenlaiset jutut uutisista vitseihin, valokuvista itsetehtyihin sarjakuviin, historiasta ajankohtaisiin asioihin ja epäkohdista ilonaiheisiin ovat tervetulleita!

Voit myös kirjoittaa kommenttikenttään, millaisia tai minkä aihepiirin juttuja haluaisit Värtsistä lukea. Näin innokkaat jutuntekijät saavat tietää, mitkä asiat kiinnostavat Värtsin lukijoita. Toki juttuja voi tehdä ja niitä julkaistaan muidenkin aihepiirien ympäriltä.

Toivomme, että lukijat rohkaistuvat lähettämään toimitukselle enemmän juttuja meidän kaikkien yhteiseksi iloksi!

1 comment for “Juttuja julkaistavaksi?

  1. Olisihan niitä juttuja, mutta ei ehdi kirjoittamaan, eikä oikeastaan lukemaankaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *