Arkistojen kätköistä

Aloitamme 26.6. vanhojen lehtileikkeiden julkaisemisen kerran viikossa sivuillamme. Leikkeissä on Värtsilän pitäjän tapahtumista kertovia juttuja, ja niitä säilytetään Värtsilän kylätalon kirjastossa. Kaikkien lehtileikkeiden tarkkoja päivämääriä ei ole tiedossa.

2 comments for “Arkistojen kätköistä

  1. Hieno idea Värtsin palstoille! Muutamat yhdistykset täyttävät tänä vuonna tasavuosia. Vanhat lehtileikkeet voivat olla osa niiden juhlaa. Toimitus tekee hyvää kulttuurityötä! Tällä lailla!!!

  2. Äiti Klaudia teki loppuelinaikanaan valtavan työn liimaillen lehtileikkeitä kansioihin. Tuo kuvassa näkyvä on minun ensimmäinen leikekirjani, jonka runkona toimi naapurin, Juho Pitkäsen perintönä tullut vanha Asutuskassan lainaluettelo. Se on nykyään jo aivan irtolehtinen, varovasti katseltava.

    Äiti sitten otti töikseen jatkaa harrastusta. Mappeja löytyy vielä mökiltäni muutamia uudempia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *