Kirkolliset ilmoitukset, vko 51

Ke 16.12. Hartaus toimintakeskuksella klo 12, Karttunen. Ilosanoma, jouluevankeliumi eri murteilla srk-talolla klo 14, ohjelma: alkusanat (Lappalainen), joululauluja (Kivivuori), glögitarjoilu (pieni maksu), evankeliumiesitys (Runonystävät Joensuusta). Ehtoollishartaus Marjatta-kodissa klo 14, Happonen, Perälä. Lähetysmyyjäiset Värtsilän srk-kodissa klo 18, käsitöitä, leivonnaisia, arpajaiset, kahvitarjoilu. Kauneimmat joululaulut –yhteislaulutilaisuus Värtsilän kirkossa klo 19, Sonetic-kuoro (joht Hanna-Kaisa Laakkonen), Dominantti-lauluyhtye (joht Eini Perälä), Helena Nikkinen viulu.

Pe 18.12. Lasten joulukirkko srk-talossa klo 10.15, Happonen, Perälä. Ehtoollis-hartaus Kotipihan Emmalassa klo 12, Happonen, Perälä. Reserviläisten joulutulet Simosen laavulla klo 19, opastus Kirkkotieltä, Lappalainen, Perälä, tilaisuus on avoin kaikille tohmajärveläisille!

Su 20.12. Jumalanpalvelus srk-talolla klo 10, Happonen, Matilda Nikkinen. Saarion kaikille avoin lähetyksen joulujuhla Pitkäsillä klo 12, Lappalainen, Matilda Nikkinen. Jouluhartaus Rinkilänmäellä (Akkalan vanha koulu) klo 18, Happonen. Joulukonsertti Tohmajärven kirkossa klo 19, Satu Suhonen, Liisa Karhu ja Timo Hacklin.

Ma 21.12. Tohmajärven Omaishoitajien puurohetki PERUTTU.

Ke 23.12. Värtsilän riistamiesten joulutulet ja metsärauhanjulistus Värtsilän riistamajalla klo 19, Happonen.

To 24.12. Jouluaatto. Aattohartaus kirkossa klo 15, Happonen, Perälä, Onnenapila ja Kaiku-kuoro. Aattohartaus Värtsilän kirkossa klo 15, Lappalainen, Ville Kivivuori sisaruksineen. Huom. lämmintä vaatetta päälle! Aattohartaus Tikkalan kappelissa klo 17, Lappalainen, Latvala.

Pe 25.12. Joulupäivä. Jumalanpalvelus kirkossa klo 8 (huom. aika!), Lappalainen, Perälä.

La 26.12. Tapaninpäivä. Messu Värtsilän kirkossa klo 10, Happonen, Kivivuori.

Su 27.12. Messu srk-talossa klo 10, Happonen, Päivi Kivivuori.

Päiväkerhotyö: päiväkerhoväen joulujuhla to 17.12. Kemien srk-talolla klo 18, mehu- ja piparitarjoilu. Tervetuloa!

Diakoniatyö: EU-elintarvikkeiden jako ma, ke ja pe klo 9-12 ent. kunnallistalolla. Omat kassit mukaan! Diakoniatoimistossa päivystys ma, ti ja to klo 9-11. Muina aikoina työntekijän tavoittaa parhaiten puhelimitse p 050-3019959.
Tiedoksi: Apteekin näyteikkunan koristeaiheena tänä jouluna ovat joulukellot ja tontut. Käypä katsomassa!

Tiedoksi: Kirkkoherranvirasto on auki ma-to klo 9 – 12, huom. pe-päivinä virasto on kiinni. puh. 0400 967 601, www.tohmajarvenseurakunta.fi

Kuolleita: Helvi Ester Åkerlund 84v

Avioliittoon vihittyjä: Jari Marko Karvinen ja Tiina Johanna Örn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *