Eu:n ruoka-apua saatiin lisää

Uusi kuorma Eu:n ruoka-apua on saapunut Värtsilän kylätalolle ruoka-apua jaetaan kylätalolla arkisin klo. 9.00 – 12.00 Ruoka apu on ensisijaisesti tarkoitettu yhteisön vähävaraisimmille, keneltäkään ei kuitenkaan kysytä ruoka-avun hakijan taloudellista tilannetta tai sosioekonomista asemaa eli sitä onko työssä, työtön, eläkeläinen jne… ruoka-apua jaetaan jokaiselle, joka sitä haluaa. Jaettavan avun määrä riippuu talouden henkilömäärästä. Ja sitä saa hakea kerran kuukaudessa.

Ruoka-apu koostuu talouden perustarvikkeista jaossa on vehnäjauhoa, makaronia, säilykelihaa, hernekeittoa, puurohiutaleita jne…

 

Lisätietoa Eu:n ruoka-avusta internetistä:

Maaseutuvirasto

Vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahasto (FEAD)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *