74 vuotta sitten

Olin heinäkuussa 19.7.2015 sunnuntaina Värtsilän Pitäjäyhdistyksen matkalla vanhassa Värtsilässä niin kuin aina ennenkin. Ajelimme ensiksi tehtaan konttorin eteen. Kysyin mukanamme olevalta Valentiina Antonovalta toimiiko tehdas vielä? Kyllä toimii, kuului lyhyt vastaus. Kuitenkin hyvin oli hiljaista, eikä juuri savujakaan näkynyt. Tuli mieleeni, että kasvan kasvillisuuden takana tehdas uinuu Ruususen unta. Lehtileikkeessä asiat olivat vielä toisella tavalla.

Hilkka Partanen

vartsilan tehdas 50 vuotta sitten

1 comment for “74 vuotta sitten

  1. Hilkan ansiosta tieto kotiseutuni historiasta on kasvanut paljon ja muuttunut eläväksi.Suuri kiitos Sinulle ja puolisollesi. Jaksakaa kaivaa vielä arkistojanne.Uskon että meitä on monia jotka pitävät helmistänne 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *