Kirkolliset ilmoitukset viikko 27

To 2.7. Torinon käärinliina -luentotilaisuus Värtsilän seurakuntakodissa klo 18, tutkimustietoa liinasta, joka lienee ollut haudassa Jeesuksen ruumiin ympärillä (myös kuvia aiheesta), dosentti Juha Hiltunen. Iltakahvit.

Su 5.7. Jumalanpalvelus kirkossa klo 10, Happonen, Perälä.

Ma 6.7. Marja Turun ja Makiko Oban kantelekonsertti Kemien seurakuntatalolla klo 19, suomalaista ja japanilaista musiikkia konserttikanteleilla, mm. Sibeliuksen sävellyksiä. Osa konsertin tuotosta lahjoitetaan Kemien urun remontin kustannuksiin (ohjelma 10 euroa).

Su 12.7. Messu kirkossa klo 10, Happonen, Perälä.

Su 19.7. Värtsilä-päivien messu Värtsilän kirkossa klo 10, Markus Kontiainen, Janne Hassinen, Olavi Virtanen, Päivi Kivivuori, mukana myös eri tehtävissä Pertti Niiranen, Jukka Jormanainen, Eila Järvinen ja Erkki Lintunen. ”Kiertueella isoisän kirkoissa” -konsertti klo 18 Värtsilän kirkossa, Ninni Poijärvi, vapaaehtoinen lahja kirkon kunnostamisen hyväksi kerätään tilaisuudessa.

Diakoniatyö: diakoniatoimisto kiinni 17.6. – 19.7.2015.

Tiedoksi: khra Mikko Lappalainen lomalla 29.6.-26.7. Jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti 17.5. – 30.8. kirkossa Kirkkoniemessä. Kesäkahvila on auki 31.5. – 16.8. ma-pe ja su klo 11-17, la klo 11-16. Heinäkuun ajan joka torstai voi kesäkahvilassa kuulla kantelemusiikkia Riika Laakkosen soittamana. Kirkkoherranvirasto on auki ma-to klo 9 – 12, huom. pe-päivinä virasto on kiinni! puh. 0400 967 601, www.tohmajarvenseurakunta.fi

Kastettuja: Veeti Eino Nestori Malinen

Kuolleita: Erkki Rouvinen (Vaara-Karjalan srk) 70v
Maire Orvokki Kakkonen 76v

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *