Joulu alka rajalta 2014

joulu alkaa rajalta

Joulupukki ja pakkasukko kohtaavat jälleen valtakuntien rajalla 21.11.2014. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Joulupukki ja suomalainen ryhmä vierailevat Ruskealan koulussa, johon toivomme jälleen saavamme pieniä lahjoja vietäväksi joulumielen tuomiseksi pienille koululaisille.

Viimevuosina olemme saaneet käsityöläisiltä kiitettävän määrän villasukkia, – lapasia ja muuta pientä viemistä käyntikohteeseemme. Toivoisimme jälleen suurta osanottoa joulumielen viemiseksi Ruskealan koululaisille.

Pienet hyvän joulun toivotukset ja lahjat voi toimittaa seuraaviin paikkoihin viimeistään
19.11.2014 mennessä: Itähuolinta Niirala, Värtsilän kylätalo, Nurkkala Tohmajärvi ja Tilausliikenne E. Karhu Kitee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *