55 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 13

  1. Lintusen kysymykset ovat aiheellisia. Kaustajärven kylän liikennemäärien mittamiseksi ei kuitenkaan riitä yksistään Mökkivaarantien liikenteen mittaaminen.

    Koska Kaustajärven kylää on myös Kaustajärven pohjoispuolella, Hoilolantien varrella, on myös Hoilolantien liikennemäärää mitattava.

  2. Viime kesänä oli tieliikennettä laskeva mittari Janakkalassa ainakin Uhkoilantien varrella. Se on sellainen hiljaisempi kylätie. Kun mittaria ihmettelin, mieheni sanoi että laskevat liikennettä. Olisko mittari ollut viikon verran, en tarkkaan muista. Liekö joku laajempi laskenta menossa?

  3. Kävin Kaustajärven hautaumaalla, suljin auki jätetyn portin, ja jatkoin matkaa muutaman sata metriä, ja kas, siellähän möllötti liikennemittari. Toivottavasti on paikallaan vielä silloinkin, kun järjestetään puiden kaatosavotta ja siivoustalkoot ja käydään istuttamassa kukat.

    Tämä tapahtui Kaustajärventiellä, joka alkaa Öllölästä. Jos se alkaisi Via Karelialta, tien nimi olisi jokin toinen, ei kuitenkaan Öllöläntie, koska nimi on varattu muualle ja jo käytössäkin.

  4. Pitää korjata edellisen kommentin ensimmäistä kappaletta. Toivottavasti liikennemittari on siirretty ennen mainittuja hautausmaalla tapahtuvia toimintoja entisen rajavartioston ja hautausmaan väliselle tieosuudelle. Silloin hautausmaalla kävijätkin tilastoituisivat. Ja toivottavasti mittari on paikallaan ainakin syyskuun lopulle saakka. Muutoinhan koko mittaus on virheellinen.

  5. Ely, Ely, Ely ! Elystä kysymällä nuo asiat selviävät. Eikun Keräselle teleksii !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *