55 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 13

 1. Leo Härkönen
  2.4.2014 at 12:18

  Lintusen kysymykset ovat aiheellisia. Kaustajärven kylän liikennemäärien mittamiseksi ei kuitenkaan riitä yksistään Mökkivaarantien liikenteen mittaaminen.

  Koska Kaustajärven kylää on myös Kaustajärven pohjoispuolella, Hoilolantien varrella, on myös Hoilolantien liikennemäärää mitattava.

 2. Anita Malin
  2.4.2014 at 15:52

  Viime kesänä oli tieliikennettä laskeva mittari Janakkalassa ainakin Uhkoilantien varrella. Se on sellainen hiljaisempi kylätie. Kun mittaria ihmettelin, mieheni sanoi että laskevat liikennettä. Olisko mittari ollut viikon verran, en tarkkaan muista. Liekö joku laajempi laskenta menossa?

 3. Erkki Lintunen
  2.4.2014 at 17:36

  Kävin Kaustajärven hautaumaalla, suljin auki jätetyn portin, ja jatkoin matkaa muutaman sata metriä, ja kas, siellähän möllötti liikennemittari. Toivottavasti on paikallaan vielä silloinkin, kun järjestetään puiden kaatosavotta ja siivoustalkoot ja käydään istuttamassa kukat.

  Tämä tapahtui Kaustajärventiellä, joka alkaa Öllölästä. Jos se alkaisi Via Karelialta, tien nimi olisi jokin toinen, ei kuitenkaan Öllöläntie, koska nimi on varattu muualle ja jo käytössäkin.

 4. Erkki Lintunen
  2.4.2014 at 18:29

  Pitää korjata edellisen kommentin ensimmäistä kappaletta. Toivottavasti liikennemittari on siirretty ennen mainittuja hautausmaalla tapahtuvia toimintoja entisen rajavartioston ja hautausmaan väliselle tieosuudelle. Silloin hautausmaalla kävijätkin tilastoituisivat. Ja toivottavasti mittari on paikallaan ainakin syyskuun lopulle saakka. Muutoinhan koko mittaus on virheellinen.

 5. Evakko
  2.4.2014 at 19:59

  Ely, Ely, Ely ! Elystä kysymällä nuo asiat selviävät. Eikun Keräselle teleksii !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *